• adobe'un müthiş iphone app'i.

    adından da anlaşılacağı üzere telefonla şekil ve pattern yakalamaya yarıyor.

    mesela kağıda çizdiğinizi vektörel olarak yakalamaya da yarıyor: http://www.adobe.com/uk/products/capture.html
  • android versyonu da vardır. bu yüzden apple uygulaması değildir.
  • android versiyonu olması iphone uygulaması olmadığı anlamına gelmez, sadece aynı zamanda android uygulaması da olduğu anlamına gelir.

    de. konu bu değil ki yahu. fandroid dostlarımız adeta akp'li gibi, her an bir mağduriyetten şikayetçi olabiliyorlar.

    neyse efenim, sözlük geleneklerini yerle bir ederek faideli bir şey yazalım.

    bakın şurada incelemesi var: https://www.youtube.com/watch?v=cfyeowsfsg8
  • tanımı yapılan daha ilk cümlenin içinde "adobe'un müthiş iphone app'i." yazan birinin gelip yok android değil ayfon cart curt demesi ne garip.
    sadece bir adobe uygulaması.
    bu arada tanımı yapan kişinin verdiği linkte bile android play simgesi olması da ilginç.
    yok yok android fan boy değilim. ama apple şeysinden de nefret ediyorum.
    bunun yanında uygulamayı kullanmak için sign in istemesi saçmaydı. ama girdik işte mevcut aydimizi.
    niyese gidip onu librarye de yükledi. sanki muhteşem sanatsal bişey. daha ileri kullanımı var mı henüz keşfedemedim ancak sıradan foto uygulalarına göre daha karmaşık filtre ve efekt uygulaması demek pek yanlış olmaz ilk kullanımım ve izlenimim açısından. grafiker değilim ancak grafik işler yapıyorum zaman zaman bu nedenle arada kullanabilirim sanırım. alttaki örnekteki fotomu da yaklaşık 1,5 dakikada renderladı. (qualcomm msm8939 snapdragon 615 telfeon ile) bana süre çok geldi ama sık sık yapılmayacağını varsayarsak fena sayılmaz.
    https://www.instagram.com/p/bf_1f0jy9zs/
    kendisi kedim gevrek.
    bi de telefon da lenovo vibe p1 merak eden olursa.
  • şimdi bakınız efenim, bu app bir filtre app'ı falan değil. yanivarlık amacı fotğraflarınıza filtre uygulayıp instagram'da paylaşmanız değil.

    bu bir üretkenlik programı. yani sizin apple'dan nefret etmeniz zaten apple'ı anlamamanızdan kaynaklanıyor, tıpkı şu app'i de anlamadığınız gibi. ya apple'a karşı olan duygularınızdan kime ne de, şu app'i filtre programı diye bir de bilirmiş gibi yazmanız insanın sinirlerini geriyor.

    bir de ben bu arladaşı daha önce bloklamışım notlara göre, hangi ara kaldırdıysam blok'u yine gereksiz bir tartışma içine girdim bakın.
  • başlığı altına aptalca yorumlar girilen bir uygulama.

    oldukça kullanışlı bir uygulama. mesela yeni photoshop bitki fırçalarını beğenemiyor musunuz? hemen kendi bitkinizi bu program ile çekip brush yapıyorsunuz ve hayat size güzelleşiyor. yine aynı şekilde vektör haline getirip sınırsızca ve size özel kullanabiliyorsunuz.
  • çok önemli ve faydalı bir özelliği de çektiğiniz fotolardan pbr malzeme yani physically based rendering üretebilmesi, mesela çok hızlı bir şekilde kendi derinizi çekerek malzeme oluşturabilir ve bir modele kaplayabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap