• ihtiyacın olan her şey, çalıştığın her yerde sloganlı adobe bulut servisi, aylık 49,99$.

    http://www.adobe.com/products/creativecloud.html
  • bundan 1-2 ay öncesine kadar hayal dahi edemeyeceğimz bir şey.

    fahiş fiyatlar yüzünden lisans satın alamamaktan musdarip arkadaşlar bilirler... helalinden bir master collection sahibi olmak için türkiye şartlarında 10.000 > lira civarı para ödemeniz gerekiyordu. bu astronomik sayılabilecek rakamı ödeme imkânı olmayan fakat "lisanssız ürün" kullanmanın vicdan azabını yaşayanlar için çok büyük bir müjde adobe creative cloud.

    adobe diyor ki; "dostum, bana aylık $50 ver ve ürettiğim her şeyi bilgisayarına kurup kullan".

    gavurların amazing dediği şey var ya? işte o şey, bu.

    şu saatten sonra, adobe ürünleriyle para kazanıp da "yok aga aylık 50 dolar da veremem" diyen adamın insaniyetini sorgulamak lazım.

    forza adobe!
  • bu yılın son çeyreğinde türkiye'de de uygulanacak olan devrimsel ürün lisans paradigması.

    barış özcan dedi.
  • hala türkiye üzerinden kullanılamayan adobe hizmeti.
  • artık türkiye üzerinden de kullanıma açılmı olan hizmet.

    nisan'a kaar eski kullanıcılar ayda 49,99 dolar + kdv ödeyecekler. nisan'dan sonra herkes için 69,99 dolar + kdv olacak. yıllık üye olmak zorunlu.

    http://shiftdelete.net/…uza-kullanilacak-42989.html adresinde eksiklerini de faydalarını da yazdım az önce.
  • adobe creative cloud türkiye lansmanı yapilmis.

    http://vimeo.com/61133599
  • adobe isminin olduğu yerde sorun da vardır mottosunu bu üründe de bozmuyor adobe. sabahtan beri package creator'ıyla toplu yükleme paketi oluşturmaya çalışıyorum lakin daha paketleri indirmeyi bile başaramadı hazret. daha login olurken başlayan server not responding hataları indirme sırasında mütemadiyen karşıma çıkıyor ve indirmeyi yarıda kesiyor. bu bağlantı sorunlarını 50mbitlik metro internet bağlantısına rağmen yaşadığımı düşününce allah adsl falan kullananlara sabır versin diyebiliyorum sadece. programların tek tek ayrılması ve sadece ihtiyacın olanı indir kur yaklaşımı gayet güzel gözükse de suite şeklinde kullananlar için programları normal lisanslamada olduğu gibi tek paket halinde downloada sunmak yerine kullanıcıyı package creator'la falan uğraştırmak da geleneksel adobe saçmalıklarının bir diğer ayağı olmuş.

    edit: salak download manager'ı hali hazırda hard diske indirdiği dosyaları baştan bir daha indiriyor. microsoft download manager bile bundan daha akılldır anasını satiim.
  • (bkz: adobe cc)
  • türkiye'de online olarak http://creativecloudsatinal.com/ adresinden alınabilen über hizmet.
  • adobe'un creative suite'in basılı versiyonunu tamamen durdurmasına sebep olan yeni adobe hizmeti. güzide ülkemizde hala çokça internet kullanıcısı türlü türlü sorunlar çektiğinden şimdiden kolay gelsin diyorum.
hesabın var mı? giriş yap