• orjinal dilinde kullanıldığında program ekranının ortasında, üzerinde "care" (keyr) yazan bir buton vardır. bu butona tıkladığınızda otomatik olarak bilgisayarınızı elden geçirir.

    çanına yandığım türkçe paketini hazırlayan çevirmen arkadaşlar, bu "care" (keyr) tuşunu, çare (bildiğin çare) diye çevirmişler ki yaratıcılıklarına pek diyecek bir şey yok. seviyorum sizleri.
  • (bkz: olması gerektiği gibi olan programlar)

    belki de daha da fazlası. çok seviyoruz.
  • ellerinden öpülesi program.

    bilgisayarınızın format periyodunun süresini katbekat uzatan programdır kendisi.
    kullandığınız her özelliği hızlandırabilicek bi programdır kendisi.
    her windows kullanıcısının bilgisayarında bulunması gereken freeware, kral programdır kendisi.

    ayrıca system mechanic adlı yazılım gibi kayıt* dosyalarını kafasına göre değiştirip, bilgisayarda fortmata yol açıcı etkileri yoktur.

    fazla söze gerek yok kullanın görün.
  • adı süper kahraman olarak olarak değiştirilmesi gereken, sorun yaratmak yerine çözüm üreten, harikulade program.
  • windows 7 kullanıyor ve çok uzun zamandır yeniden kurulum yapmadığınız için kendi kendinize canınızı sıkıyorsanız, son sürümünü edinip yükleyiniz.

    yükledikten sonra 'care' diyerek gerekli taramaları yapınız ve ardından 'turbo boost' özelliğini açınız.

    tüm bu taramalar, düzenlemeler ve ayarlar yapıldıktan sonra 'yardımcı araçlar' kısmına giriniz. keşfedilmeyi bekleyen onlarca araç, sizin onları kullanmanız için orada olacaklardır.

    uzman notu: bildiğiniz iyileştirme (optimizasyon) programlarını baz alarak, aldanarak yola çıkmayınız. kurunuz, deneyiniz. ayrıca şirket bilgisayarlarında kullanacaksanız 'turbo boost' özelliğini açmayınız. bu özellik daha çok bireysel kullanıcılara hitap eder.
  • vista kullanıcıları veya netbooklarını windows 7 starter edition ile kullananlar titrer haldeki makinelerini bu program yardımıyla hizaya sokabilirler.

    kurulumda "top performance" seçeneğini seçerek bilgisayarınızın kullanım hızını oldukça artırabilirsiniz.

    care tuşuna tıklamanızla devreye sokulan hizmetler şöyle;

    spyware kaldırma;
    registry sorunlarının çözümü;
    privacy temizliği;
    junk dosyaların silinmesi;
    sistem optimizasyonu,
    disk birleştirme,
    windows güvenlik açıklarının bulunması vs.
  • bilgisayar için candır, kandır, kankadır.
  • şaşkınlıkla kurcalıyorum. sonuçları gördükçe daha da şaşırıyorum. yıllardır gördüğüm en muhteşem program diyebilirim herhalde. pro sürüme geçtikten sonra daha da bi hayran kaldım kendisine.
  • bir süredir bu programın türkçe sürümünü kullanıyorum, ana ekranına "arkadaşa yaz" diye bir bağlantı koymuşlar. az önceye kadar gülüp geçiyodum buna, dur bi tıklıyım dedim. windows live mail'i açtı, başlık kısmına "önerilen bedelsiz program: advanced systemcare" yazmış, ileti kısmıysa aynen aşağıdaki gibi*:

    merhaba, -- advanced systemcare --, bu güzel bedelsiz programı www.iobit.com adresinde buldum. o, 1-tıkla pc'mi iyileştirdi ve hızlandırdı, böylece windows'u tekrar kurmak veya yeni bir bilgisayar almak mecburiyetinde kalmadım. pc'mi korumak, temizlemek, ve eniyilemek için en basit yol budur. ayrıca diğer programların kaçırdığı şeyleri tarayabileceğini ve düzeltebileceğini de gördüm. hakikaten bu programı çok sevdim ve en önemliside, tamamen bedelsiz olması. pc'nize reklamyazılım (adware) gibi herhangi birşey koymuyorlar ve kişisel bilgilerinizle ilgili casusluk (spyware) yapmıyorlar. advanced systemcare forbes, cnet, ve pc magazine gibi yayınlardan çok positif görüş aldı. o, pc'nizin hatalardan arındırılmış olarak ve her zamankinden daha düzgün şekilde çalışmasını sağlıyacaktır. onu bedelsiz olarak http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html adresinden indirebilirsiniz

    sanki herhangi bir insan arkadaşına böyle bir ileti gönderirmiş gibi. bari bağlaç olan de'yi ayrı yazsalarmış, inandırıcılığı arttırmak istediler heralde bitişik yazarak.* neyse ama program çok iyi tabi, ona laf yok.
  • son bir yıldır kullandığım alanındaki en iyi ücretsiz program diyebilirim. gayet memnunum kendisinden ve denemenizi öneririm.
hesabın var mı? giriş yap