• bilgisayarınıza yüklediğiniz programlardan dolayı sisteminizde reklamlar çıkmaya başladıysa, istemediğiniz internet sitelerine yönlendiriliyorsanız ve tarayıcı ana sayfanız değiştiyse adwcleaner açık kaynak kodlu programını kullanarak tüm bunlardan kurtulabilirsiniz.

    (bkz: qvo6)

    adwcleaner indir
  • şu an için endişeye son veren program. son günlerde "qvo6" nanesinden muzdariptik. malwarebytes ve spybot'un çözemediği sorunu çözmüş gibi görünüyor.
  • v3.004 deneme sürümünü kullanmakta olduğum program. dolayısıyla her seferinde "hey yo, bu çok iğrenç, modası geçti bunun, yeni versiyonunu indirmek istermisin?" sorusuyla karşılaşıyoruz. tarama sonucu, mozilla ve google chrome için ayrılan kısımlarda birer satırlık "bak burada virüsümsü, solucanımsı bir şey buldum" demektedir ve fakat silmemektedir. konuyla ilgili bilgisi olan hayırsever yurttaşlar varsa pintilik etmesin, bildiğini paylaşsın, ölümlü dünya, mezara mı götüreceksiniz bildiklerinizi?
  • biraz uğraştıktan sonra sayesinde açılış sayfamı tekrar google yapabilmiş bulunuyorum. bu virüs belası beni teknolojiden soğuttu ama yemin ediyorum, hoff..
  • iyi ve güzel programların başında geliyor*, fakat bazı kötü yazılımlar vardır mesela, benim umrumda değildir. bana zarar vermez, ben sallıyorum adobe master collection'ı crackli kullanırım, crack de benim bilgisayarımı zombi diye kullanır, arada toplaşıp bi yere saldırırlar, bilgisayarım da sosyalleşir filan..bana ne bundan? saldırılan yer düşünsün, adam bana cs6'yı vermiş, beleş kullanıyorum..daha ne?

    işte bu programlar bunu da engelliyor, sonra uğraş tekrar crack ile..ha gene de iyidir, türlü zararlı yazılımdan da kurtardılar beni ve kullandığınız dosyaları tam olarak biliyorsanız onları beyaz listeye alırsınız, kurtulursunuz. onu demek için yazıyorum bunu da zaten, gompile temzilik yapmayın, az sayıda zararlı ekosisteminize faydalı olabilir..
  • gece gece beni kısa yoldan zararlı yazılımlardan kurtaran program.

    splahsh player yüklemek isterken başka şeyler yüklemişim farkında olmadan. resmen pc yi istila ettiler. bu programcığı bulup kurdum daha doğrusu çalıştırdım. 2dk da halletti işimi. paypal dan bağış kabul ediyolarmış. kredi kartıyla olsa 5 10 dolar atacaktım valla. helal olsun adamlara.
  • firefox, internet explorer, chrome gibi tarayıcılara bulaşmış popo tokatlama, flv player reklamları, istemsiz sekme açılması gibi virüs içerikli ne varsa teker teker ama bir hışımda alayının amına koyup ortalığı rahatlatan güzide program.
    (bkz: bu bir sevgi olayı ercan)
  • bilgi işlem teknik servislerinin vazgeçilmezi olacak gibi gözüken program. böyle devam ettirebilirlerse iyi.
  • alllah yapandan razı olsun. beni istart denen virüsten beter aşağlık şeyden 2 tıkla kurtardı.
  • bütün zararlı yazılımların anasını siktikten sonra çok babacan bir tavırla, "yiğenim, bak bizi yüklediğine göre zararlı yazılımlar da yüklemişsin. bundan sonra şunlara şunlara dikkat et, öyle her şeyi yükleme" diyen, bilgisayar yazılımlarının dark knight'ı.
hesabın var mı? giriş yap