• ankara 6. ağır ceza mahkemesi başkanı. ayrıca 23 eylül 2013 ahmet şahbaz duruşmasına da o bakmakta. deniz baykal'ın gizli kamera davasında da adı geçmekte. öncesinde ise izzet yıldızhan ve nihat doğan'ın otelde taciz davasına da bakmıştır. nereden nereye? soyadı ise enteresan.
  • hukuk fakültesi mezunu bir insanın hukuksuzluklara bayraktarlık yapması, mesleki onurunu ayaklar altına alması gerçekten utanılacak ve acınası bir durumdur.

    bu bey de bir hukuk fakültesi mezunudur.
    bir hukukçu olduğunu söyleyemeyeceğim zira kendisi için hukukçu tanımı yapmak, binlerce yıllık hukuk geleneği içerisinde yaşamış ve yaşayan hukukçulara haksızlık olacaktır.
  • duruşmada taraflara karşı ve dolayısıyla sanığa da karşı çok kibar bir üslup kullanan mahkeme başkanı. şu türk filmlerindeki tonton yüzlü adamlardan aslında.
    fakat kendisinin başkanlık ettiği ethem sarısülük davasının ilk duruşmasını seyretmiştim ve sonrasında hiç izlememiş olmayı tercih ederdim. bunu belitmekle yetineyim.
  • kendisi hakkında yapılan haberde şöyle denmektedir.. "heyetin uyuduğu ididalarına ilişkin tweetleri bakanlığa delil olarak sunan illeez, müdahil tarafın gezi'yi meşru gösterme çabası içinde olduğunu da vurguladı."

    gezi'yi meşru göstermek nedir ya? bu hakimden bir de adaletli karar vermesini mi bekleyeceğiz?
  • adliye stajını 6. ağır ceza mahkemesinde yapan stajyerlerine karşı son derece sert bir ağır ceza reisidir.

    açıkça söylemek isterim ki her hafta cuma günü saat 3'te kürsüye oturur, stajyerleri sanık sandalyesine oturtup ders yapar. o derslerde öğrendiğim cezayı ankara hukuk'ta öğrenmedim. staj süresindeki tek zorunluluğu budur.

    duruşmalarını da izleyen biri olarak son derece kaliteli bir hakim olduğunu söyleyebilirim, kararları açıklarken çok net açıklamalar yapıyordu. sanıyorum ki doktorası da var.
  • son iznimi, mahkemeye vekaleten baktığı için kendisinden aldığım asliye ceza hakimi.

    sistemden de onaylayabilir misiniz diye sorduğumda, "bilmem ki onaylayabilir miyim, yaşlı başlı adamım, bakarsın odama geçmek nasip olmaz. " diyerek karşılık vermiştir.

    aslen nereli olduğunu merak etmekteyim.
hesabın var mı? giriş yap