• bochum'lu theofanis gekas ile beraber avrupa liginin bu yil en buyuk cikis yapan sürpriz isimlerinden birisi.

    hollanda liginin krali. 30 macta 30 gol..

    4.5 milyon dolara malmö'den heerenveen'e sezon basi transfer edilen alves, bu sezon inanilmaz bir cikis yakalamistir. cok iyi frikik kullanmasinin yani sira golcü özelligi mac basina bir gol ortama ile oynamasindan kelli belirtilmesi artik abes kacmaktadir. özellikle heracles ve groningen'e attigi goller müthistir. 1981 dogumlu. henüz 26 yasindadir.

    cok teknik, kesinlikle önündeki ilk adami gecip kaleyi düsünen ve o topu olabilecek en iyi yere gönderecek zekaya ve beceriye sahip. heerenveen gibi bir takimda ajaxli gol makinasi huntelaar'in üzerinde bir gol sayisina ulasmasi basli basina kalitesinin bir göstergesidir..

    ha bir de " afonso alvessss ay lov yu alvessss" gibi hos tezahürati vardir..

    (bkz: du bakalim)
  • dolmaz denen bebek yüzlü katil klass jan huntelaar'ın yerini doldurmayı başaran ve attığı her golle fiyatını katlayan brezilyalı forvet. isveç'te aheste sallandırırken fileleri, hollanda'da gol canavarı olmuştur adeta. böyle giderse heerenveen son adresi olmayacak. bakalım tapusunu kim, ne zaman alacak; bekleyip göreceğiz.
  • basinda galatasaray in transfer etmek istedigi futbolcular arasinda adi gecmekte olan brezilyali golcu.
    bu sezon attigi 34 gol icin:http://www.youtube.com/…k2856c&mode=related&search=
  • galatasaray da rahatlıkla 30 golün üzerine çıkabilecek yeteneğe sahip brezilya lı forvet. nüfus memurunun gazabına uğrayıp ismi alfonso olacakken afonso olmuştur kendisinin. tam adı ise afonso alves martins idir.
  • eredivisie'de 30+ gol barajını geçmiş brezilyalılardan
  • tanju, jardel, şükür gibi sniper forvetleri seven galatasaray'ın fazla düşünmeden saldırıp alması şart olan bitirici forvettir. umarım kone ile vakit kaybetmez transferden sorumlu yöneticiler.
  • hollanda ve isveç basınına göre galatasaray ın 17 milyon euro teklif ettiği futbolcu. yabancı basının gösterdiği kaynak ise türk basını. bu da demek oluyor ki galatasaray a transferi an itibariyle bu ücretle şakadan ibarettir. umarız galatasaray bizi yanıltır ve afonso gibi bir ismi türk futbolseverler izleme şansına sahip olur.
  • galatasaray'la anlaşma imzaladığı iddiaları bulunan brezilyalı forvet... eğer haber doğruysa kesinlikle kone'ye tercih edilecek bir futbolcudur kendisi... kone gibi uzun mesafeden çok, 18 içinde müthiş etkili bi adam... galatasaray'a çok faydalı olucaktır...
  • yeni jenerasyon giovane elber de souza, hatta mario jardel...
  • 7 ekim 2007 heerenveen heracles almelo macinda tam 7 gol atmis olan canli..
hesabın var mı? giriş yap