• şükür ki tek bir siha bombardımanıyla ne anaları, ne de sapları tarafından tanınacak hale geleceklerdir.
  • teröristin adı ''halk kahramanları'' ilan ettirirlmiş olursa örgütlenmiş silahlanmış çatışma için hazır hale gelmiş eli silahlı kevaşelerin de adı sivil halk olur.
    papadan dua niyaz edin her şey düzelir.
  • ayni manzara kerkuk'te olsa vatanlarini korumak icin silahlanan kahraman kadinlar olacakti.
    ama gel gor ki kurtler ve bu yuzden teroristler degil mi sevgili milliyetci (!) klavye delikanlilari?
    kurtulus savasinda cephedeki kadinlardan ne farki var bunlarin? biri senin memleketini isgal etmeye kalksa oturup bekleyecek misin? buyur mu edeceksin?

    su ici bos milliyetciligi bir turlu anlayamiyorum, ''savas naralari atalim ama kimse bize dokunmasin...'' ''karsi tarafi oldurelim, gebertelim ama bizden kimseye bir sey olmasin...''

    bakin hosunuza gitmeyecek seyler yazdim, hadi vatan haini ilan edin beni, kurtcu hatta terorist ilan edin... hadi hadi durmayin.

    edit: mantikli seyler yazanlara cevap verdim ama kendi gibi dusunmeyen herkesi terorist ilan eden ilik gotluler mesaj atmasin artik.
    hele hele ''seni bimere sikayet ettim'' diyen bir tayfa turemis sozlukte, o sikikler hic mesaj atmasin. o kadar vatanlarini seviyorlarsa cepheye gitsinler, gotlerinin rahatini bozmayip klavye basinda vatan kurtarmaya kalkmasinlar.
  • terörist olmaları falan bir yana, sırf sahip oldukları boktan genetik miras yüzünden bile ürememeleri gereken, oldukça çirkin kadınlardır.

    (bkz: ayan ablalar)
    (bkz: apaçi)
  • empati yapmak zor olmasa gerek dediğim kadınlardır.

    türkiye, öso denen dünyanın en şerefli örgütü(!) ile afrin'e giriyor. afrin denen pislik yuvasındaki(!) insanlar utanmadan silaha silahla karşılık(!) veriyor.

    ama olay böyle olsa;

    almanya, pkk denen terör örgütü ile istanbul'a gitmeye karar veriyor. sivil kahraman kadınlarımız aslanlar gibi çarpışıyor.

    not: oku, anla, aklında kalanı yaz.
    2. sınıf ödevi çocuğum.

    not: almanya örneğine alınan kardeşler olmuş. oku anla aklında kalani yaz dedim ama hiç birini yapmamislar.
    tamam kardesim türkiye işide silah yolladı öso ile de ortak savaşa girdi. şimdi demek ki suriye'nin türkiye'ye saldirmaya hakkı var
    suriye; pkk ile dhkp-c ile ne bileyim x örgüt ile beraber mardin'e girse ne dersiniz sevgili sığırlar.

    ülkenin dostu yoktur menfaatleri vardır ve bütün menfaatleriniz yerin dibine batsın!
    silahsız, sınırsız, savaşsız dünya istiyoruz.
    siz burada benim adamim silah tutarsa kahraman o tutarsa terörist derseniz en fazla katar,arabistan,misir, türkiye olursunuz.
    almanya, isvec, kanada, hollanda hatta romanya bile olamazsınız, olamayiz.

    terör bölgesinde 7 ceddinizden fazla yaşamış ve kendisi ile ayni soy isme sahip insanların askerlik yapma sayısı sizin 7 ceddinizden fazla olan bir yazar bildirdi.
  • sivil kadınlar mı? kadın terörist lan onlar.
  • bir arkadaş genetik miras demiş ama bu bildiğin genetik borç.
hesabın var mı? giriş yap