• ülkenin 10 şubat 2018 tarihindeki hâl-i pürmelâli.
  • survivor izlediğimden değil de, yani başka ne yapmamız lazım? yas mı tutalım? inzivaya mı çekilelim, yemeden içmeden mi kesilelim? manastıra mı kapatalım kendimizi? mevlit mi okutalım? biz de mi gidip şehit olalım?
  • salakça bir beyan.

    'askerlerimiz şehit olurken bazıları survivor izliyorlar' diye tespit sıçan sığıra sormak lazım 'sen ne yapıyorsun?' diye.

    sen mesela inzivaya falan mı çekiliyorsun böyle bir durumda? hiçbir bok izlemiyor ya da dinlemiyor musun?
  • islamiyeti kabul ettiğimizden beri şehit veriyoruz ve buna rağmen yeni çocuklar doğuyor.
    yani şehit vermemize rağmen seks yapmaya devam ediyoruz. nasıl şerefsizleriz lan biz?
  • keşke o mehmetler de evlerinde, sıcak koltuklarında oturup ekşi'de duyar kasmak ile surviver izlemek arasında seçim yapabilecek şansa sahip olsalardı, diyeceğim başlık.

    işte tam da bu yüzden #savaşahayır!!

    diplomasi kanalları açıkken, bir çok yoldan bu tehtid bertarafa edilebilecekken kısmen seçim endeksli olarak düşündüğüm bu hareketi kesinlikle desteklemiyorum !

    ılık götlü milliyetçilerin, sanki çok matah bir iş yapıyormuş gibi surviver izlemeyip burda duyar kasıp yiten canlara bir taraftan üzülüp bir taraftan savaş çığırtkanlığına soyunmaları utanç verici.

    allahınızdan bulun !!
  • asiri gerzek bir cumle.

    bayiliyoruz elmayla armutu karistirmaya.. aslinda sik kafali olup einstein iq'suna sahip olduguna inanmaya.

    hangi olayda ne izlenmeli ya da izlenmemeli sirali tam listesi bekliyoruz.
  • (bkz: mal beyanı)
  • normal bir ülkede 10 senede 1 kere yaşanacak acılar bizde her hafta yaşanıyor. her acıya yas tutmaya kalksak ülkeyi siyaha boyamamız gerekir. insanlar bilinçli olduğu sürece istediklerini yapabilirler. şehitlerimize çok üzülüyorum survivor'u da ilk yayınlandığı fenerbahçe-galatasaray olayından beri izlemiyorum. ama bırakın insanlar eğlensinler.

    asıl sorulması gereken şey neden bu kadar çok acı çekiyoruz? bu soruyu kendimize sormalıyız. belki verdiğiniz oylar yüzünden böyle oluyordur. ak parti hükumetinden bir kaç kişi suriye politikasının yanlış yürütüldüğünü itiraf etti. bu politikayı ahmet davutoğlu çizdi. oda şu sıralar "pişman değilim" açıklaması yapmış. belki de verdiğiniz oylar buna sebep oluyor.

    maalesef bir çok sebebi var bu kadar acı çekmemizin. önce herkes kendi işini iyi yapıp en yüksek mertebelere gelsin. sonra da şehit vermememiz için devleti iyi yönetecek bir kadro kuralım. sonra bu kadar çok acı çekmeyiz.
  • askerler orada can verirken klavye başında savaş diye götünü yırtanlarla ve savaş karşıtı olanları vatan haini ilan edip hapse atanlarla kıyaslandığında çok daha onurluca bir hareket.
hesabın var mı? giriş yap