• ağaoğlu'nun, atatürk olimpiyat stadına 200 mt uzaklıkta, inşaasına başladığı, 3120 konutluk porjesi. henüz lansmanı yapılmamıştır. bu da ekşi sözlük'e kıyağım olsun.
  • ali ağaoğlu'nun bizzat rol alarak tanıtımını yaptığı reklamları televizyon kanallarında dönmeye başlayan projedir. çevre dostu olması bakımından alternatif enerji yatırımı yapmalarını tebrik ediyorum. ayrıca çektikleri reklam filmi pekte güzel olmuş, böyle insanı gaza getirip gel buradan bir daire al dedirtiyor.
  • projedeki en ucuz 2+1 evin 228 bin tl olmasıyla "herkes iyi yaşamayı hak ediyor" sloganındaki herkesin içinde bulunmayı hak edemediğimi öğrendim.

    kusura bakmasınlar ama itin öldüğü yerde yaşamak için olmayan 228bin lirami veremem. sanırım u2 bi daha gelirse konsere gitmenin kolay olması dışında bir avantajı yok.

    edit: fiyat duzelten arkadaslar kusura bakmayin, proje ilk sunuldugunda 189bin tl olmasi an itibariyle 228bin tl olmasi gercegini degistirmiyor. benim satin alamayacagim gercegini de degistirmiyor. alabilenin, gucu yetenin onunde durmuyorum; kimseye "alma" demiyorum. nedir bu duzeltme telasi?
  • ali ağaoğlu'nun "inşaata başladık bile" dedikten sonra tüm işçilerle birlikte katıla katıla gülmesi ile acaip kıllandıran proje. araziyi görmeden inanmam.
  • bırak satın almayi kirasini ble veremiceğim diare, hem zaten ne gereği var havuzlu sosya tesisli daireye sahilde yüzüyoruz firsat buldukça.
  • zenginlerin hiç fakir görmeden yaşayabileceği sitelerden biri olacak. bu zenginler öyle acayip adamlar ki gecekondu mahallesinde oturup hiç fakir görmemeyi başarabiliyorlar.
  • alternatif enerji değil, bildiğin doğalgaz çevrim santrali ile elektriğini ve buharını üüretecektir. yalnız şu aşağıdaki alıntıyı pazarlama ofisinden kim yazdıysa iyi uçmuş

    "my world europe, böylece dünya standartlarında ısı yalıtım teknolojisiyle minimum enerji tüketecek şekilde tasarlanmış olup binalar maksimum verimlilik ve minimum atık ile şu ana kadar geliştirilen çevreye en duyarlı proje ünvanını kazanmaktadır. "

    reklam özdenetim kurulu diye bir şey duydunuz mu canım? reklam yönetmeliği? eşeğin bir tarafına su kaçırmak?
  • reklamlarından atatürk olimpiyat stadı'nın beleş tepe'si olacak gibi duran proje.
hesabın var mı? giriş yap