• onuncu nesil çaylak.
  • inanılmaz entrylere sahip mükemmel bir ekşi sözlük yazarı. eski snowboard takım arkadaşım olabilir.
  • nicedir kafamda bir tez vardı, ara dere denk geldikçe bazı hikayelerle bu tezin gidişatı belli oluyordu falan neyse geçen bi maabet arasında anlattırırkene fark ettim ki artık tezi bitirmek için lazım olan son ipuçları da tamamdı.

    neyse kendisinin bu tez katkısından öte ne kadan maabetçi bir kızan olduğunu falan zate ekistradan söylemee lüzum yok çünkü maabetçi değil yani, tanışmak için boşa kuyruğa falan girmeyin yani.
    bu ne bea insan tanışmak için kuyruğa mı girer?
    zate tanışcan, 2 maabet yapcan da nolcak yani. ölümlü dünya işte...

    şaka lan şaka, olm sıraya girin tabi lan, bu ne laubalilik sıraya girmeme falan...
    bildiğin dünya'da görüp görceen en şeker, en güzel insan işte.. daa ötesini ne araycan. te bi de trak kızanı işte tamaaaam.
    kalmadı büyle güzel kızanlar üstadım...
    değeri bilinip korunmaya alınması lazım, üzülmemesi lazım bu insanların, netekim artıkın iicene tükeniyor nesilleri... biz büyüyoz dünya kirleniyor falan...
  • tıpkı bana benzeyen yazar. :) canım ya.
  • yeraltında bulunduğu ve yeryüzünde bulunan bazı tüneller ile girilebildiği düşünülen iç dünya. hyperborea ile de aynı olduğu söylenegelmektedir.

    kuzey ve güney kutbunda bulunan büyük deliklerin buraya girişi sağladığı teorileri olduğu gibi (uydu araştırmalarıyla gerçekten her iki kutupta da bahsedildiği gibi büyük delikler olduğu doğrulanmıştır), tibet'in başkenti lhasa'nın, mısır gize'daki büyük piramit'in merkez odasının ve ülkemizde bulunan nevşehir'deki ürgüp ve göreme'de bulunan mağara komlekslerinin de bu iç dünyaya girişi sağlayan yapılar olduğu rivayet edilmektedir.
  • (bkz: zion)
  • yeniçağcı facebook gruplarından biri. şu sıralar evrensel bilginin telifini tartışıyor.

    yine ego, yine kibir, yine afra ve de yine tafra, bütün spiritüel platformlarda olduğu gibi avaz avaz bağırıyor.

    https://www.facebook.com/…098919980/?ref=ts&fref=ts

    https://www.facebook.com/…334938&id=844411098919980

    birlik bilinci'nden, tekamülden ve 'bir' olmaktan bahseden çakma aydınlanmışlar, bakın takipçilerine akşam saatlerinde nasıl çakmışlar:

    sevgili agarthalılar,

    sayfamız da yaptığımız paylaşımları kopyalayarak kendi sayfasında, kendisine aitmiş gibi paylasım yapanları, hic bir emek harcamadan hazıra konanları, teşhir etme kararı aldık. emek hırsızlığına göz yummayacağız

    agartha yönetimi...

    silerlerse ibretlik caps burada:
    http://i.hizliresim.com/zz2d5a.jpg

    not: 'sayfamız da' derken ismin -de hali anlamına gelen -da, birleşik olmalıydı, ama sinirden ayrı yazmışlar. neyse, kainatın sırrını çözmüşlerin gramer hatası üzerinde durmayalım şimdi..
  • richard byrd adında bir pilot tarafından 1947'de tesadüfen bulunduğu söylenen gizli medeniyet.
hesabın var mı? giriş yap