• efsaneyi farmville'e çevirmişler. yapımında emeği geçenleri..tebrik ederim.
  • aynı zamanda windows 8 için de çıkmış oyundur.

    url: http://goo.gl/eyw1jj
  • ne hikmetse kendi kendine telefonumdan silinmiş oyundur.

    telefondan mağazaya bağlanıp indirmek istediğimde yüklü görünüyor. ancak uygulama listesinde yer almıyor.

    mağazanın web sayfasından tekrardan kurmak istediğimde de "uygulama alınamıyor. bu uygulamayı indirmek için gerekli izinlere sahip değilsiniz." uyarısını alıyorum.

    yakında uyanıp çözerler diye düşünüyorum. ben gene de bi dürteyim adamları.
  • efsane serinin adını kullandığı için yakışmamış diye düşünülebilir fakat sonuçta bu bir mobil oyun. eski aoe2 ise hala yerli yerinde ve binlerce oyuncusu tarafından voobly'de oynanmaya devam ediyor. hatta şu sıralar 120 000 $'lık war is coming adlı turnuva bile düzenlemiş adamlar.

    bu oyuna gelince,* age of empires online baz alınarak yapılmış yüzeysel bir oyun gibi duruyor ve serinin git gide yeni oyunlara benzemesi benim de hiç hoşuma gitmese de çerezlik savaş oyunları arasında en iyisi diyebiliriz.

    aoe2'nin mobil ortama gelmesi ise teoride bile imkansız. 99 tane hotkey'i el kadar cihazlarda ancak beyin gücüyle kontrol edebilirsiniz.
  • windows phone'un en iyi oyunlarından. android'de de clash of clans dahil birçok bebe oyununu sadece atmosferiyle döver. tek eksiği diğer oyunları geride bırakabilmesini sağlayacak arkaplan desteği. yani wp'un yükselişini bekleyecek. aksi takdirde terk edilmişliğiyle yok olacak. hey yavrum hey.
  • ios'a gelmiş oyun. özetle elma+ağaç+taş toplayarak sürekli birimlerimizi ugrade ediyoruz ve canımız sıkıldığında dünyanın en uyduruk kuşatmasını yaparak kılıçla okla başkalarının kalelerini dövüyoruz. şimdilik çok yüzeysel ve basit geldi ama daha önce mobil ortamda ot bok kurmalı oyun oynamadığım için belki de bu dünyanın standardı budur, bilemedim. bir de devamlı bembeyaz karlı bir araziye bakıp içiniz kararsın istemiyorsanız teuton ya da rus seçmeyin. alın briton ya da frankleri, yeşil yeşil takılın.
  • her ne kadar akranlarım emektar ageofçular tarafından aşağılansa da şu anda en aklı başında oyunlardan biridir. bağımlılık yapmaz. saldırılar en fazla 5 dk dır. milyonlarca askerlerle savaşmazsınız. türk oyuncuların bokladığı hiçbir zaman yürümeyen klan savaşları yoktur. can sıkılınca açıp takılınabilecek bir oyundur. işsiz güçsüz bağımlılar gibi olmak istemeyenler için bulunmaz nimettir.
  • özetle clash of clans çakması. tüm oyun mantığı birebir aynı clash of clans ile. sadece birinde iksir toplarken öbüründe elma topluyorsun. bildiğimiz özlediğimiz aoe ile ismi dışında yakından uzaktan benzerliği yok.
  • microsoft studyolarinda hazirlanmis harika bir strateji oyunu. clash of clans denilen salak oyuna 5 basar. fakat, henuz android versiyonu yok, simdilik sadece ios ve windows isletim sistemlerine uyumlu.

    ek$i clani kurmak isteyenler yesillendirsin pls.
  • history ve eğitim kısmı hariç hiç bir hilenin işe yaramadığı online oyun.
hesabın var mı? giriş yap