• hasmetlu nun son emri.

    "krizin başından bu yana “fırsata çevireceğiz”, “teğet geçti” gibi sözleriyle dikkat çeken başbakan tayyip erdoğan, dün de “sürekli ağlamak... bir de krize rağmen hamdolsun bu rakamlardayız deyin” diye konuştu

    başbakan tayyip erdoğan, dün akp grup toplantısında ekonomik gelişmelere değinerek gelişmiş ülkelerde büyümenin daraldığı süreçte, türkiye’nin şu ana kadar başarılı bir performans sergilediğini söyledi.
    erdoğan, otomobil satışlarında kısmi bir düşüş yaşandığını belirterek, “2002’de 91 bin olan satış 2008 sonunda ise 306 bin oldu. bunun hesabını niye yapmıyoruz? sürekli ağlamak, ağlamak, ağlamak. bir de, ‘bütün krizlere rağmen, hamdolsun bu rakamdayız’ deyin” diye konuştu. erdoğan şöyle devam etti:
    “100 yılda bir görülen türde bir krizin içinden geçiyoruz. elbette ihracatta, büyümede ve diğer göstergelerde bir miktar düşüş olacaktır. ben ‘teğet, en az zararı göreceğiz’ dedim, bazıları bunu dalgaya aldı. işimizi sağlam tutuyoruz. şüphesiz ki daha az zararla atlatmanın da gayreti içerisindeyiz. arkadaşlar, sadece bu yıl. bu yılda da belki ikinci yarıda her şey değişebilir. bunun da hesaplarını gayet iyi yapıyoruz.”

    ‘çankaya da koşuyor’
    erdoğan, çalıştıklarını, koşturduklarını ve dolaştıklarını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:
    “sağ olsun cumhurbaşkanımız da koşturuyor, ben de koşturuyorum, bakan arkadaşlarım da koşturuyor. bu dönemin bir farkı daha var; yani çankaya’nın oturduğu, sadece hükümetin çalıştığı bir dönem değil. şimdi çankaya da koşturuyor, biz de koşturuyoruz. tek dikiş gitmiyoruz, çift dikiş gidiyoruz” dedi.

    ‘önce mehmet bey’ dedi...
    erdoğan, dün akp grup toplantısı çıkışında imf ile yapılan görüşmeler konusunda soruları yanıtladı. “imf ile yapılan görüşmelere 10 gün ara verildi demiştiniz. 10 gün doldu, bir beklenti var. bunu nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna erdoğan, “mehmet bey (mehmet şimşek) ile görüşün” yanıtını verdi.
    erdoğan daha sonra tbmm’den ayrılırken “siz, ‘imf ile görüşmelerde gelinen noktayı, devlet bakanı şimşek’e sorun’ dediniz. kendisi gaziantep’te, ulaşılamıyor. imf ile görüşmelerde gelinen nokta ne?” sorusu üzerine, “merak etmeyin. gelinen nokta, en ideal olan neyse, biz ona karar vereceğiz” dedi. ""

    naparsin sayin baskan, kimileri it gibi muayene olmak icin hastane hastane dolasir sonunda geberir, kimileri de, parada bogula bogula kicikirik bi ameliyat icin amerika nin yollarini tutar. hem di mi efendim, bu aglak millet boyle nankor sadakayi veriyorsun veriyorsun yine gozu doymuyo ac dilencilerin !

    (bkz: http://www.milliyet.com.tr/… hamdolsun deyin&ver=76)
  • -aglamayin hamdolsun deyin !

    - haciz arabasi geldi.. kredi kart borcumu odeyemedim !

    - aglamayin hamdolsun deyin !

    -hasmetlum bir zamanlar saglik icin verdiklerinizi tek tek geri aldiniz

    - aglamayin hamdolsun deyin

    - hasmetlum bak gastede shoole yaziyo;

    felaket rakamlari!
    758 bin kişi kredi borcunu ödeyemeyip havlu attı08 şubat 2009 pazar 23:37
    küresel krizin vatandaşları teğet geçmediği ve çok derinden vurduğu merkez bankası"nın verileri ile çarpıcı bir şekilde ortaya çıktı.bankalardan konut, taşıt alımı ya da bireysel ihtiyaçları için kredi kullananlarda borcunu ödeyemeyenlerin sayısı, 5 kat artışla 274 bin 917 kişiye çıktı. kredi kartı borcunu ödeyemeyenlerin sayısı ise 2008"de 482 bin 928 kişi oldu. 2007"de bireysel kredi ve kredi kartı borcunu ödeyemeyenlerin sayısı toplamda 214 bin kişi iken 2008 yılında tam 757 bin 845 kişi borcunu ödeyemedi '

    - aglamayin hamdolsun deyiniz!

    - hasmetlum isten cikarildim, bu arada maaasaallah ogullariniz baya bi kodoman olmuslar, altincilik elmascilik, armatorluk vallaaa bravo, haa ne diyordum hasmetlum zaaten asgari maastan calisiyodum attilar isten ..

    - aglama dedik lan !

    (bkz: http://www.ayrintilihaber.com/…0&uniq_id=1234693719)
  • sayın r.t.erdoğan'ın dünkü grup konuşmasının özeti. başbakanımız tarafından yapılan konuşmada nedense verilen "iyi" rakamlar arasında 2007 verileri ağırlıktadır.
  • gülen tarafın ağlayan tarafa öğüdü...

    (bkz: isyan etme şükret)
  • - hasmetlum ""işsizlik %13'ü bulacak!""
    - aglamayin hamdolsun deyin !

    (bkz: http://www.ayrintilihaber.com/…_detail.php?id=32106)
hesabın var mı? giriş yap