• engelli sokak hayvanları için el emeği yürüteçler tasarlayıp yapan, kendini felçli sokak hayvanlarını kurtarmaya adamış, kalbi mücevherden çok değerli bir insan, usta.
  • varlığının mümkün olmasına şaşıracağınız insanlardan birisi. çok güzel şeyler yapan, çok güzel kalbi olan bir insan. kendisini engelli hayvanların yürüyüp, koşup, oynaması için adamış birisi. hiçbir karşılık talep etmeden, yürüyemeyen hayvanlar için yürüteçler tasarlıyor ve üretiyor. kendisinin yaptığı şeyleri facebook sayfasından takip edebilirsiniz. eğer sakat kalmış bir hayvanla karşılaşırsanız, kendisine mutlaka yazın. kesinlikle yardımcı olacaktır.
  • kendisini tanımıyorum ama adı sanata ilişkin her şeyde çok güven veriyor. eğer bu kişi altın ustası ise ürünlerini sırf isminden dolayı gözüm kapalı alırım. eğer bir ressam ya da heykeltıraş ise galerisini kesin görmek isterim.
  • bin yıl yaşamasını dilediğim insan. facebook'ta takip ediyorum, seri üretim gibi, her gün engelli bir hayvan için yeni yaptığı başka bir yürüteci paylaşıyor. böyle bir insan olabilir mi ya? her paylaşımda gözlerim doluyor. bir de o kadar nazik ki... kullandığı dil, kelimeler nasıl zarif ve güzel... sokak hayvanları ile uğraşanlar bilir, bir noktadan sonra o kadar yıpranıyorsunuz ki içinizde insanlara karşı en ufak bir merhamet ve nezaket kalmıyor. agop usta sanırım içinde hiç tükenmeyen sevgi pınarları barındıran biri. allah eline güç kuvvet versin, sağlıktan huzurdan hiç ayırmasın inşallah.
  • kendi kuyumcu eşi de yeşilköy'de ev tekstilcisi olan abimiz. şakayla karışık devamlı +18 konuşmasıyla beni devamlı güldürmeyi başarıyor. tam bir hayvan sevdalısı. sakat kedi köpeklere tekerlekli yürüteç yapan , sokakta görüğü hayvanları yemsiz mamasız bırakmayan. gördüğü uçamayan kuşları dükkanına getirip bakan canım agop abim. allah seni başımızdan eksik etmesin. seviyoruz seni.
  • hayvan yürüteci yapıp, ücretsiz olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı haberini az önce izledim. uzun zamandır ağlamamıştım. sağol, var ol usta...
  • yürüyemeyen hayvanların en büyük dostu

    (bkz: https://www.posta.com.tr/…-agop-kuyumcuoglu-2149251)
hesabın var mı? giriş yap