• aynı gün teslim kurye demişler ama 5 gün geçmesine rağmen hepsiburada.com dan vermiş olduğum siparişi bana teslim edememiş olan kurye firması. sakın ola size sms atarlar ve bugun şu saatler arasında paketiniz teslim edilecek derlerse inanmayınız.
  • aynı gün teslim mantığıyla alınan ürün için 12:00-18:00 saatleri arasında evde olmanız gerek diye mesaj atıp, bu saatleri geçtiği halde hala kuryesi gelmeyen firma. işiniz falan varsa haybeye bekletebilirler sizi. şikayetlerde 3-5 günde gelen siparişlerde var ve tenezzül edip ilgilenmemişler. ayrıca çağrı merkezleri 18:00 a kadar çalıştığından bi haber bekliyorsunuz. artık geldiklerinde evde olurmusunuz yoksa üç beş gün aç susuz kuryemi beklersiniz size kalmış.
  • hepsiburada çalışır, 2 lira ödediğiniz fark yalan olur, yurt içi gibi sürede gelir, vaka oluşur 10 lira hediye çeki alır köşenize çekilirsiniz.
  • arkadaşların da belirttiği gibi afedersiniz üç kağıtçı bir kurye. 12-18 arasi evde olmayacaksaniz bildirin diye sms yolladilar ve gelmediler.
  • hepsiburada'nın kendine yakışan rezaletteki kurye firması. acil ihtiyaç duyup fazladan para ödeseniz de, hatta bu firma tarafından teslimat şu gün şu saatler arasında teslim yapılacaktır diye mesaj geldiyse dahi inanıp işinizi ona göre ayarlamayın, getirmiyorlar çünkü. artık evde olmadığınız gün gelince de gevrek gevrek bize ürün şu saatte geldi ki diye cevap veriyorlar. gelişine şutladım ürünü elbette zevkle, tavsiye ederim.
  • açılımı gibi aynı gün teslim etmeyen kuryecilik şirketi. adamlara bilgilendirme mesajı yolladım. telefon filan girmemiş. bir tek online ulaşabiliyorsun. pişkin pişkin "iade adresten ayrılmış/tayin olmuş" statusunu 3 kere girmiş. böylece asla teslim etmeyecem diyor resmen. olm alma teslim etmeyeceksen. normal kargo ile aynı fiyata geliyor diye aynı gün seçmiştim zaten. giren çıkan yok sana niye riske giriyorsun.

    hepsiburada 3 maymun opynamaya başlayacak mı bakalım?

    istenen saatte gelmeyip bir de yeni randevu isteğini reddeden sonrada 5 iş günü içinde yeniden ziyaret edeceğini beyan eden sebepsiz yapılan bamya yemeği gibi şirket.

    adamlara gömdük ama 2. gün getirdiler kargoyu. o kadar da şey etmemek lazım şirketi. kuryerlerde insan sonuçta tabi öyle de bir şey olması lazım.
  • hakkında önceki yorumları okuyunca hah işte şimdi sıçtık diye düşündüren kurye firması. bugün 12:00 - 20:00 arası teslim edilmesi gereken paketi beklemek için şirkete kazık çaktım bekliyorum, saat 18:15. umarım gelir, olmazsa kısmetse yarını bekleyeceğiz :/

    bedava kargo seçeneği varken üzerine para verip bunu seçen aklımı seveyim, kargonun en azından yarın elime geçeceği belli, oysa şimdi belirsizlikler içinde yüzüyorum :))

    edit: ikinci günün akşamüstü geldi neyse ki, kuryelere sanırım dağıtabileceklerinden fazla iş dağıtıyorlar.
  • artık kargo ve kurye firmaları için klişeleşmiş "geldik ama bulamadık" yalanını şirket politikası olarak benimsemiş firma. geleceğiz diye mesaj atıp evde bulamadık kuryenin numarası da bu bak diyen ama o kuryeye de ulaşılamayan hizmet yağdıran şirket.

    yurtiçi kargoyu aratanları da gördük.
  • size zorla boş kağıda imza attırmaya çalışan gerizekalı çalışanlara sahip firma. imza atmayacağınızı söylediğinizde de ürünü geri alıp gidiyorlar. tez vakitte batarsınız umarım, terbiyesizler.
  • aktif iletinin alt kolu. adamlara ulaşmak isteyenler benim gibi agt kurye diye aratıp cinnet geçirmesin.
    evidea ve hepsiburada bu kuryeler ile çalışıyor ve paketlerin bu arkadaşlara teslim edilme zamanı konusunda herhalde evidea biraz yanlış bilgi veriyor zira aiparişimi getiren kurye anlattı. bize teslim edilme tarihi dün gece dedi, gösterdi tarihi. neyse işte 5 iş günü içinde gelir dediler geldi. bi sıkıntı çıkmadı. aktif ileti... unutmayın. müşteri hizmetlerine aktif ileti den ulaşıyoruz...
hesabın var mı? giriş yap