• patavatsız, nerde neyi nasıl söyleyeceğini bilmeyen insandır. uzak durulasıdır.
  • (bkz: erdal bakkal)
  • maalesef bir şekilde tanıştığım ve uzunca bir zamandır da beraber çalıştığım heriftir.

    bu herif başkasının yaptığı şeyi kendi yapmış gibi anlatır.

    bu herif başkasının gittiği yerleri kendi gitmiş gibi anlatır.

    bu herif hiç olmayan birşeyi kendi yapmış gibi anlatır.

    bu herif tek kelimeyle şerefsizin önde gideni eziğin ta kendisidir ama gelin görün ki bazı nedenlerden dolayıda ses çıkarılamamaktadır bu bütün kötü sıfatların sahibi olmayı hakeden yaratığa.
  • lanet gelesice insandır.

    geçen yaz yolda dayımı gördüydü bir mal değneği, yanında da beni görünce sordu işte bu kim diye, kız kardeşimin oğlu dedi dayım. bu mal da bunun üzerine küçük yaşta vefat etmiş ablamı kastederek "hani kızı vardı ölmüştü onun mu?" dedi. at toynağının ilk aklına gelene bak, söyleyiş şeklindeki rahatlığını hiç söylemiyorum bile. senin ben ağzının ayarını silkeyim dememek için zor tutmuştum kendimi.
  • bugün bir akrabam aradı. biri var seninle tanışmak istiyor dedi. instagram'ımda görmüş vs. bunu daha evvel de yaşadığım için aynı akraba ile başımdan savmaya kalkıştım. neyse, adamın fotoğrafını gönderdi bakayım diye ve benim görsel tercihlerime de uymayınca kibarca olmayacağını söyledim. aaa, bir anda seni oyarım, hayırı cevap olarak kabul etmiyorum vs...
    ulan bu insanlar böyle çirkin bir üsluba sahipken nasıl insan içine karışıyor. üç beş yılda bir yan yana geldiği insanın hayatına müdahil olma ve ona çemkirme hakkını nereden buluyorlar anlayamıyorum. oyarım ne çeyrek mafya, oyarım ne? ağzı olan konuşmasın yaa lütfen.
hesabın var mı? giriş yap