• kapalı bacılarımızın bile gülerek takip ettiği durumdur. anlaşılan artık din tek başına bu insanları kandırmaya yetmiyor , devran dönünce biz bu insanlarla yine kardeş olacağız ama siz satılmış a haberciler o gün hangi deliğe saklanacaksınız merak ediyorum.
  • halk, basın özgürlüğüne tokat atanları bileğinden kavramış.
  • her açıdan güzel görüntüler. itmeden kakmadan tepkilerini gayet iyi göstermişler. haberi yapan ve akpliler dahil herkes de gülmüştür. her şeyin güzel olacağının göstergesi.
  • beğenmediğim hareket. en basit haliyle açıklayacağım.

    kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma.

    dipçe: sonuna kadar imamoğlu’nun arkasında olan bir yazarım.

    edit: mesela ben erik başlığına da hiç entry girmedim ama eriği çok severim. fikrimi dile getirdim diye tayyipçi oldum çıktım :)
  • akp'ye yaramayacak harekettir. chp'ye de yaramayacak harekettir. binaenaleyh kimseye yaramayacak harekettir.

    eğer ahaber muhabirine ve/veya kameramanına sözlü veya fiziki bir müdahele olsaydı, o zaman akp'ye yarardı.

    burada insanlar gayet güzel bir protesto yapmışlar. kimseye hakaret etmemişler, aşağılamamışlar. sadece mazbata talepleriyle biz varız ve burdayız demişler. olan bundan ibaret.
  • orda olmalıydım dediğim durum. "mazbatayı ver" tezahüratı kulağa o kadar hoş geliyor ki bazen evde kendi kendime söylerken buluyorum kendimi. şarkı söylemek bir coşkudur saldırı değildir.
  • ahaber adlı terörist yapıya insanlar tepki göstermiş hem de şiddet olmadan neden zorunuza gidiyor? geçen gün halk ekranı adlı youtube kanalının sokak röportajını itin biri açık açık sabote etmeye çalıştı. fikrini anlatanları engellemek için kırk takla attı. ondan önce burada da konu olan 70-80'indeki karı koca sokak röportajı veren birine saldırdı.
  • 'kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma' diye yorumlayanlara katılmadığım olaydır. onlar kendilerine yapılmasını istemedikleri şeyi başkalarına büyük soğuk kanlılıkla, insanların aklıyla dalga geçercesine yaptıkları için bu muameleyi görüyorlar. hatırlamanızı isterim.
  • surpriseeee
  • aynen lan aynen, faşizm var bu videoda. bir grup vatandaş, önce muhabiri rehin aldı, daha sonra da kameramanı. yetmedi, başüstü vapurdan sarkıttılar 'ekrem imamoğlu' dedirtene kadar. yetmedi, vapurda ikna kamaraları kuruldu.

    yoksa videoda hiç kimse sadece ve sadece gülerek sloganla tepki vermiyor.

    kudurun lan, kudurun. kimse şiddete başvurmadığı için kudurun, şiddetten beslenemediğiniz için kudurun. a haber gibi, yalanla ve iftirayla haber yapan bir tv kanalına, yine de gülerek sloganlar attıkları için kudurun.

    her şey çok güzel olacak, az kaldı.
hesabın var mı? giriş yap