• yıldız teknik üniversitesi'nde sanat bölüm başkanıdır. genel kültürü üniversiteye yeni girmiş bir ergenden bile azdır, üstelik bu haliyle bir de profesör olmuştur. ne çizim yeteneği var ne de hitap yeteneği. fakültenin en önemli dersi olan temel tasarım dersini mahvetmektedir. böyle bir şahsiyetin okula nasıl geldiği açıktır. hükümet yanlısıdır. üzüldüğüm şey okuldaki en kıytırık asistanın yarısı kadar ingilizce konusamayan, sanat bölümünün altındaki programların ne olduklarını bilmeyen bu adamı bölüm başkanı yapıp bir sürü hakkın yenmesi akabinde çok değerli hocaların okuldan kaçmasıdır. bir de utanmadan öğrencisine zorla kendisi hakkında tez yazdırmıslıgı vardır bir de bununla övünür.
    internet sitesi kendinin tam bir yansımasıdır:
    http://www.ahmetatan.com/

    fotografik çalısması :)
    http://www.ahmetatan.com/?p=109
    amcam fotosoplamıs kendini bir de fotografik diye koymus. sanat bakısına bak. ergen kız sanki

    bir de objektifinden amerika'ya da bakın.15 fotografa dikkat
    http://www.ahmetatan.com/?p=181

    edit: muhafazakar sanatçılara karşı değilim. bilgisiz olduğu halde haksız yere dini inançlarını kullanarak bir yerlere gelen ahlaksızlara karşıyım.
  • estetikle ilgili çok çılgın düşünceleri var, dilerim o düşünceleri hiç bi yerde anlatmaz.
  • nefs-i müdafaa için eylemcilerin hışmına uğramadan bir pompalı alsakmı ki?...

    tweeti ile ne kadar bilinçsiz nasıl düşüncesiz bir insan olduğunu bir kez daha göstermiştir. bu adamın hoca olduğu kurumda öğrenci olduğum için utanıyorum
  • yildiz teknik universitei ile alakasi olan zat

    kendisine tavsiyem gaz maskesi, motorcu kaski ve limon, sokaga cikmak icin onlara ihtiyac var zira.
  • ağzı yüzü düzgün bir portre çizemeden getirildiğini hepimiz biliyoruz. doğru düzgün makale yazamamış haliyle insanlara akademisyenmiş gibi ders vermeye çalışıyor. yaptığı saçma tespitlerde üstüne tuz biber oluyor. kendisine buradan sormak istiyorum tapınağı avm'dir ki bunun dinine karşı bir saldırı olarak görüyorsun. insanlar demokratik haklarını kullanmaya çalışıyorlar. akpli olduklarında mitinglere bedava otobüslerle taşınırken, karşıtsan hakkın öldürülmeye kadar giden bir yol. sanat onun sandığı gibi dekanın verdiği ipadla oynayıp üzerine yağlı boya atmak değil.
    (bkz: http://n1306.hizliresim.com/1b/j/p77nd.jpg)

    portre çizmeyişinin kanıtı
    (bkz: http://s1306.hizliresim.com/1b/j/p77q7.jpg)

    direnişin islam karşıtı olduğunu söylediği tweet
    (bkz: http://s1306.hizliresim.com/1b/j/p77lh.jpg)

    niteliksiz olduğunu göremeyecek kadar kibir bürümüş gözünü.

    edit: kendisi twitter hesabından yok ıpler alınıyor yok bilişim suçları vs diyerek atıp tutmakta, yavaş at diyorum. mit işi gücü kalmadı sana yardıma koşuyor (gözümde mahallenin mitçiyim ben diyen delisinden farkı yok). kendisine naçizane tavsiyem bugünlerde attığı tweetlere dikkat etsin bugün sırtını dayadığı birileri var, yarın onlar gittiğinde kalakalır. çünkü tweetleri ırkçılık ve silahlanma yanlısı açıp okusun yazdıklarının suça teşvik edici olduğunu ve bunun da cezası olduğunu öğrenir.
    edit2: gül gül bitmiyor adamdaki malzeme. şimdi de valiyi göreve çağırmış. sana cahil derken haksız değiliz. "börosu" yazmışsın, türkçe olimpiyatları iyi gelmedi sanırım.
    (bkz: http://r1306.hizliresim.com/1b/k/p84mm.jpg)
  • salih memecanin akademik versiyonu
  • http://www.ahmetatan.com/…2c5cd563a3c7965028bdd.jpg

    ormanlık alanda mangal yapan serbest meslek erbabı pozu vermiş bir bölüm başkanı, bir profesör, bir yandaş.

    not: bir ırkçı.
  • ytü sanat tasarım fakültesi'nin yüz karasıdır, utanç nedenidir. gezi parkı eylemleri sırasında takındığı tahrik edici tavırla neredeyse tüm fakülteyi karşısına almıştır.

    her gün dersine girdiği, koridorda karşılaştığı öğrencilerine karşı cephe alarak yazdığı meşhur "pompalı tüfek" tweeti üzerine kendisini eleştiren öğrencilere açıktan tehditler savurduğu yetmezmiş gibi, birkaç arkadaşımızı özel mesaj yoluyla tehdit ettiğini de buradan duyuralım. neymiş ip'leri ele geçiriyormuş da, herkesi tek tek bulacakmış...

    o değil de müslümanları yok etme planı ney laan?
    https://twitter.com/…an/statuses/346202290560057344

    şu da ben tam bu entry'yi yazarken taze geldi:
    https://twitter.com/…an/statuses/346652960115290112 (cümleye gel)

    edit: ikinci linkteki tweeti kendi ifadesiyle "sosyal barışa katkı adına yapılan görüşmeler sonucu ikna olarak" silmiş ama içerik şöyleydi:

    "züppe bir gençliğin, çok bilmişlik girdabında boğulmadan kurtamak görevimizdir."
  • iğrençleşmiş kişidir. ytü adına üzüntü ve utanç kaynağıdır. oysa oturduğu koltukta bir zamanlar mehmet bayhan oturmakta idi...
hesabın var mı? giriş yap