• dilini anlayamadığım yazar. facebookta yeni kitap kapağının rengi için 3 olasılık sunmuş ve yorumlarda en az tercih edileni seçmiştir. (bkz: turkuaz)
  • kendisinden sitayişle bahsedenine henüz rastlamadığım yazar (?) kendisi bu kelimenin anlamını bilhassa bilir. *
  • varlık tutulması adıyla ayrıntı yayınlarından çıkan kitabı ile kalbimi fethetmiştir. enfes bir sartre okuması ve ardından da tiyatro oyunu eleştirileri kaleme almıştır bu kitapta. şiddetle tavsiye ettiğim yazardır, tabii ki meraklısına.
  • (bkz: isias hotel)

    kıbrıslı voleybolcu çocuklarla birlikte onlarca insana mezar olan adıyaman'daki otelin sahibi zat.

    görünen o ki arkası sağlamlardan.

    er ya da geç hak ettiğini bulur umarım.
  • bu herifin isminin gündemde olması lazim. bir sürü cocuga mezar olan, tuz buz olmuş isias otelin sahibi, ve tügva baglantisi olan şahıstır.
  • https://twitter.com/…tatus/1624564325150035968?s=20

    tügva adıyaman yüksek istişare kurulu üyesi ahmet bozkurt'un oteli (isias) yıkıldı. 60 kişi can verdi. detayları okuyunca göreceksiniz. katliam bu.
  • 60 insanın can vermesine sebep olan otelin sahibidir. katildir.
  • yikilan ve cocuklara mezar olan isias hotel in sahibi.
  • kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan adıyaman'daki isias hotel'in enkazında kalan kuzey kıbrıslı gazimağusa türk maarif koleji'nden çocuk voleybolcuların yer aldığı kafileden 35 kişi hayatını kaybetmişti.

    depremde yıkılan isias hotel'in sahipleri ve yöneticileri ahmet bozkurt, mehmet fatih bozkurt ve efe bozkurt tutuklandı.

    --- spoiler ---

    kahramanmaraş merkez üslü depremde, adıyaman'da bulunan 10 katlı isias hotel çökmüş, yaklaşık 100 kişi göçük altında kalmıştı.

    kktc'den gelen öğrenciler, aileleri ve öğretmenlerden oluşan 35 kişi ile 30 tur ruh rehberinin hayatını kaybettiği otel ile ilgili adıyaman cumhuriyet başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

    2'si kadın 6 kişi, adıyam adliyesi'ne sevk edildi

    olayla ilgili otel sorumluları ulviye bozkurt, şule özbek, ahmet bozkurt, mehmet fatih bozkurt ve efe bozkurt adıyaman il jandarma komutanlığı ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

    il jandarma komutanlığında işlemleri tamamlanan 2'si kadın toplam 6 kişi, adıyaman adliyesi'ne sevk edildi.

    isias hotel'in sahipleri ve yöneticileri tutuklandı

    adıyaman'da depremde yıkılan isias hotelin sahipleri ve yöneticileri ahmet, mehmet fatih ve efe bozkurt tutuklandı.

    diğer şüpheliler ulviye bozkurt ve şule özbek hakkında ise yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi.

    4 kişi kurtuldu

    toplam 39 kişilik kafileden 12-14 yaşlarında 25 sporcu, 9 veli, 1 öğretmen, 2 müdür yardımcısı ve 2 antrenör bulunuyordu.

    enkazdan sadece 4 veli ve 1 müdür yardımcısı kurtulabildi.

    şikayetçi olmuşlardı

    kktc bayındırlık ve ulaştırma bakanı erhan arıklı, isas hotel'in sahiplerinden şikayetçi olduklarını, olumlu geri dönüş aldıklarını açıklamıştı.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap