• 1995-1997 yılları arasında hava kuvetleri komutanlığı yapmış olan emekli orgeneral.
  • havacı orgeneral. kuvvet komutanlığı sırasında casa uçaklarını torunlarının etimesgut'tan izmir'e (gümüldür hava kuvvetleri kampı'na) götürülmeleri gibi işlerde kullanmasıyla ünlendi.

    1997 yazında park holding'in bünyesindeki havaş'ın yönetim kurulu başkanlığı önerildi. çörekçi ayrıca, ciner'in isviçrelilerle ortaklaşa kurduğu park-ekspress hava ulaşım şirketinin yönetim kurulu üyeliğinde de görev yapacaktı. bu teklifkabul ederek turgay ciner’in yönetimi altına girdi. yeni görevinde turgay ciner'le birlikte önce devlet hava meydanları genel müdürlüğü'nü ziyarete gitti. ardından ciner'e, thy genel müdürü yusuf bolayırlı ile yaptığı görüşmede eşlik etti. tepkiler üzerine bir süre sonra bu görevden ayrılıp ulusal strateji dergisi'nde yazılar yazmaya başladı.

    thy'nin iç hat seferlerinin yüzde 60'nın swissair ve ciner'e verilmesi ile ilgili toplantılara ciner adına katıldı. turgay ciner'in şirketinin genel müdürü olan atilla çelebi'yi yanına almayıp çörekçi paşa ile geldiği thy genel yönetim binası'nda yapılan toplantılarda yeni iç hat şirketinin yapısı belirlendi. buna göre şirketin yüzde 40'ı turgay çiner'e, yüzde 20'si ise havaş ortağı swissair yan kuruluşu crossair'e verildi. thy de bu şirketin yüzde 40'ına sahip oldu.
  • 5 eylül 2013'te tahliye edilmiştir.
  • ege de bir it dalaşı sırasınca, üstünlük sağlanmasına rağmen yunanlıların kahpe bir füzesiyle uçağı düşürel ve naaşı hala bulunamayan nail erdoğan yüzbaşının olayını örtbas eden zaat. diyecek bir şet bulamaıyorum ilgili link link
  • https://www.haberturk.com/…ottan-muthis-iddia/78506

    05:00 'den itibaren izlediğinizde nasıl bir paşa olduğunu daha net görebilirsiniz.
  • kendisini arayip sormayan eski askerlerine tepki olarak numarasini silen, ayni zamanda ressam olan komutandir. ailesinin devlet imkanlarindan faydalanmasini kendi ozluk hakki olarak gormektedir.
  • 90 yaşında müebbet cezası çektirilen paşamız. unutmayacağız.
  • eski fethullahçıların peşini bırakmadığı emekli asker. 90 yaşında cezaevindedir kendisi.
hesabın var mı? giriş yap