• yuce rakci ahmet durakci olarak bilinir kendisi. birkac yil once istek fmde turkiyenin en iyi rock ve heavy metal programini hazirlamaktaydi.
  • istek fm kapandıktan sonra yon fm de calmaya baslayan, yaptıgı programlarda muzikten fazla konustugu icin arada sırada baydıgınız aynı zamanda da fazlasıyla bilgi veren radyo programı hazırlayıcısı.
  • "bugun rock icin ne yaptin?" diyerek doyurucu,bilgilendirici radyo programlarina baslar,yine ayni soruyla bitirirdi..."allam bugun rock icin ne yaptim???" diye kendime sorar sonra da "e dinledik ya iste yeter" dedirtmistir bana her seferinde...
  • cok sevgili bir abim olur kendileri
    saat 23.00 da her cuma gunu yon fmde rock gezegenine bir yolculuk yapar bizlerle
    ayrıca okuldan ve tiyatrodan kalan zamanlarımda radyomu acık bırakıpta uyudugum her cuma gecesi ruyama girer

    -yaw bu ses tanıdık ama nerden
  • birgün uyku tutmayıp yatakta kulağıma walkman taktığımda kanalları geçerken rastladığım, konuşurken arkada ozzy osbourne - no more tears çaldığını duyup yataktan fırlamama neden olan programın sahibi. bir de biraz daha az konuşsa süper bir programı olcak ama şimdi de çaldıklarıyla gönlümü fethetti. öyle ki bir gece sabah 4 buçuğa kadar dinlemiştim uyumayıp...
  • fonmuzigi olarak no more tears kullanmistir her daim. ancak battle hymn de kullandigi gorulmustur. olymposta tanisilip muhabbet bile edilmistir kendisiyle*.
  • bir günün bitip yeni bir güne girildiği bütün küçük şirin cuma gecelerinden, en içten samimi bir biçimde tüm dinleyenlerine ‘iyi geceler güzel marmara’ diyen, kayda değer tek rock müzik programının yapımcısı, sunucusu.

    gecede çalınması muhtemel grup ve müzisyenleri daha programın başında belirterek, olası büyük beklenti içinde olabilecek herkesi tatlı tatlı kışkışlayan; gecenin tüm en iyi parçalarını programın sonlarına saklayarak, göz kapaklarına sahip olabilen sıkı dinleyicilerini mutlu eden radyocu.

    (bkz: kültür şoku)
    (bkz: no more tears)
  • uykuya yenik düşüp , sonunu bir türlü getiremediğim, şımarmadan,mayışmadan çizgisini koruyan adam akıllı kalan tek rock/heavymetal programı olan pena yı sunan isimsiz kahraman..
  • radyo istek zamanindan beri duzensiz olarak dinledigim, artik bir yerlerde resmini gormeyi istedigim radyo programcisi. tabii boyali basinda yer alsin demiyoruz ama en azindan yon fm deki sayfasina koyabilir.
    (bkz: radyoda dinlenen kisiyi akilda canlandiramamak)

    fon muzigi olarak no more tears yerine haydi erkekler savasa caldigi da olmustur.

    edit: http://www.yonfm.com.tr/program_bilgi.php?pid=19
hesabın var mı? giriş yap