• yeni yeri $i$hane'de iksv'nin kar$ısındadır.
  • ilk iş deneyimimde* çılgınlar gibi fazla mesai yaptığımız bir holding binasında eserlerinden birini görüp gecenin o yarısında hayran olduğum ressam.
  • 26.11.2011 tarihinde hürriyet'e verdiği röportajda ciddi sıkıntılar olan sanatçı. batmanlı bir ailenin 7 cocuğundan biri demek ki çok varlık içinde büyümemiş. önce küçümseyen bir şekilde abisinin yeni ev aldığını ve tablolarından istediğini söylüyor tabi şunu da ekliyor yollayacagı tabloların toplam fiyatının abisin evinden daha fazla fiyatta .hadi buna tamam dedik diyelim. ardından bir bomba daha patlatıp "evinde gerçek bir sanat eseri yoksa olay bitmiş demektir" diyor bu da yetmezmiş gibi tüm alçak gönüllüyle gazeteciye "bütün eserler milyon dolar değil onbine de gayet güzel eserler var"diye eklemeyi de ihmal etmiyor. umuyorum ki bu röportaj gazetelerin kırpıp kesip oluşturduğu haberlerden biri olsun ve dünya üzerinde bi insan bu kadar da saçmalamasın.
  • sitesinden gördüğüm kadarı ile yıllar içinde resimleri dekoratiflikten bir miktar uzaklaşmış olsa da, halen dekorasyon öğesi olmaktan öte değillerdir.
  • 1-31 mart tarihleri arasında bilgi üniversitesi kampüsü santralistanbulda sergisi gerçekleşmiştir. eserlerindeki renk uyumu ve güneş teması çok güzel, 3. boyutu da katmaya çalışıyor eserlerine güzel çalışmaları var. ancak biraz ortamın kötü ışıklandırmasından biraz da 3. boyut kullanımında gölge faktörünü hesaba katmadığından 3 boyutlu eserleri beklediği yankıyı uyandırmıyor.
  • yüzleşme/encounter sergisini, istanbul modern antrepo 3'te 6 kasım 2012-30 aralık 2012 tarihleri arasında ücretsiz ziyaret edebilirsiniz. gördüğüm en farklı tekniğe sahip sanatçı.
  • son beş yıllık çalışmalarını içeren yüzleşme/encounter sergisi 30 mart'a kadar ankara cermodern'de. sergi kesinlikle gidilip görülmeye değer.

    serginin temasına ve çalışmalara dair kısa bilgiye cermodern'in linkteki sayfasından ulaşabilirsiniz:

    http://www.cermodern.org/ahmetg.html
hesabın var mı? giriş yap