• akit tv'de adana'daki yangın ve ölen çocukları muhalif kesime kitlemeye çalışan bir omurgasız, şahsiyetsiz, haysiyetsiz.

    http://t24.com.tr/…i-sen-yaktin-sistemin-yakti,4066

    (bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
  • kuran kurslarından nasıl organizmaların yetiştiğinin en iyi örneği.
  • tip de, karakter de ofsayt.

    bunun gibilerinin bile bir şeyleri sattığı bir dünya ilginç hakikatten.
  • türkiye emekli astsubaylar derneği (temad) genel başkanı ahmet keser ile ilgili zannedip girdim şu başlığa kim çıktı a.q.
  • beyni yok fikri var dedikleri yeni dönemin yaratıklarından.
  • babannem bu tur kisiliklere cibiliyetsiz derdi.
  • alo ne koyim diyen abimizle alakası yoktur
  • hayatimda beni en buyuk soklardan birisine ugratmis bir adamdir bu.

    yil 2010. 20 yasinda, universite 2. sinif ogrencisiyim ve 3. sinifin ilk doneminde avrupa ulkelerinden birisine erasmus programiyla degisim ogrencisi olarak gidecegim. bu zamana kadar hem sigortamin yatmasi, hem de biraz para kazanip biriktirebilmek icin duzgun bir ise girmek istiyorum. o zamanlar duzensiz islerde calisiyorum, iyi paralar kazaniyorum aslinda kagit uzerinde ama duzensiz ve elden hep.

    bir arkadasim sayesinde bir televizyon kanalinda ana kumanda operatoru pozisyonu icin gorusmeye gidiyorum. 7 sene oncesi, 20 yasinda bir ogrenci olarak 1500 tl maasa ve yol ve yemek parasina anlasiyorum, ve hic ciddiye almadigim, umursamadigim, yakin zamanda ayrilacagimi bildigim bir ise giriyorum.

    baglam bu, biraz uzun ve akici olmayan bir baglam oldu farkindayim, mazur gorun.

    ılk 4-5 aylik donemde okulum devam ettiginfen sadec gece vardiyalarinda calisiyorum. oldukca yorucu bir tempo durust olmak gerekirse. gunde en fazla 2-3 saat uyuyabildigim, okuldan eve, evden is yerine, is yerinden direk okula gittigim bir duzen. evim is yerime uzak, okulum sa tum dunyaya uzak*.

    gece vardiyalarinda canli yayin yok. benden baska kimse yok hatta binada. koskoca kanalda tamamen tek basimayim. yayini diziyorum, vpn olan bilgisayarda bahis oynuyorum, inanilmaz guclu kurgu bilgisayarlarinda yuklu korsan oyunlari oynuyorum. bir sonraki gunun paket ve tekrar programlarinin ufak kurgularini yapiyorum. bazen sabah haberlerinin kj lerini duzenliyorum vs. ki bu saydigim isler bile oldukca kisa suruyor, 8 saatlik vardiyamin en fazla 2-3 saati isle ilgili bir seyler yapmakla geciyor.

    haber merkezinde calisan bir eleman var, ayni zamanda arada ogle haberlerini de sunuyor. adi emrah. simdilerde lig radyo da ve aspor de calisiyor. o donem o kanalda calisan adamlar garip bir sekilde aspor da zaten, o donemde kanalin genel muduruyle birlikte, neyse.

    emrah cok kafa birisi, geceleri kanalda kaliyor ara ara. kizlarla arasi baya iyi. haber merkezinde kaliyor, arada bira aliyor bana da veriyor bir iki tane. ılk zamanlarimda korkudan istemiyorum. zaten rejiden cikmaya gotum yemiyor ufacik cocugum ilk ciddi tam zamanli isim.

    zamanla rejiden cikabiliyorum tabi. hatta haber merkezindeki buyuk koltukta yatip kitap okuyorum. hatta musteri temsilciligi yapan ve hic sevmedigim kadinin odasindaki koltukta uyuyorum bile.

    bir sure sonra oyle bir kendime guven geliyor ki, ocakta kendime cay koyup terasa bile cikiyorum sigara icmeye.

    terasa sigara icmeye ciktigimda muabbet ettigim bir abi var. o zamanlar gencim simdiye göre ama çok kitap okumusum o yasima kadar. kulturluyum hatta. bilgiliyim. o abiyle siyaset falan konuşuyoruz hep.

    normalde onlarca calisani olan kanalda direk tanidigim iki kisi var. birisi emrah, digeri de ahmet abi.

    ahmet abi genellikle isi bittikten sonra kanalda takiliyor. aksam haberlerini sunuyor, sonra mier cikana kadar haber merkezinde, rejide sohbet ediyor insanlarla. sigara iciyor cok. terasta takiliyor. bilgisayarin birinden bir seyler izliyor. yuzuklerin efendisi seviyor.

    millet cikinca da disarida icmeye cikiyor. bu noktaya kadar atladigim bir ayrinti var. ısyerimiz taksimin gobeginde.

    ahmet abi cok icki iciyor. cidden iyi bir icici. o yasinda daha da coskulu bir iciciyim ve hep ne kadar cok ictigimle ovunuyorum. ama benden yasca hayli buyuk olmasina ragmen cok daha iyi bir icici ahmet abi.

    ben vardiyaya geldigim saatlerde genelde kanala gelip kahve falan iciyor, benimle sigara icerken sohbet ediyor.

    mualif oldukca. akp ye cidsi anlamda mualif. hatta bunu sabah haberlerini sunarken de hep dile getirmekten hic kacinmiyor. solcu. dini inancini tam olarak hatirlayamiyorum, bu konuda haksizlik yapmak istemem. ama ben o zamanlarda ateistim, birde gencim ve bilgili oldugunu dusunen bir ateistim. nasil atesli oldugumu tahmin edebilirsiniz. ahmet abiyle din ve tanri yaratici uzerine de cok konuşuyoruz. tam hatirlayamiyorum ama sanki o da ateistti.

    sabah haberleri demisken ahmet abinin cok degisik bir yetenegi var. haberleri sunarken gelen mailleri okuyor. ama hic mail gelmiyor. sabahlari en az 10-15 tane mail okuyor oyle. ama dedigim gibi o kanalda calistigim surece mail geldiğine sahit olmadim bir kere bile. hatta mailleri okudugu laptopin bataryasi bozuk ama dekor amacli duruyor studyoda. acilmiyor laptop.

    ama ahmet abi o kendisi uydurdugu mailleri hem de canli yayinda o kadar akici ve yaratici sekilde okuyor ki. anlik uyduruyor ve ne okuyormus gibi yaptigini dusunurken gozlerini havaya bile dikmiyor. calismayan bilgisayarın ekranina bakip hatta okuyormus gibi hareket ettiriyor gozlerini. gercekten cok basarili bu konuda. ve gelen o mailler hep mualif, hep hükümeti elestirel.

    ahmet abiyle konusmak keyifli gercekten. tum durustlugumle soyleyebilirim bunu. bir cok konuda bilgili ve ilgili. ortak yanlarimiz cok. geceleri bira iciyoruz hep kanalda. alip geliyor disaridan.

    o zamana kadar farkina varmadigim bir seyin farkina variyorum. ahmet abi kanalda yasiyor. evi yok. o yuzden her gece orda. o yuzden her gece birlikte bira iciyoruz. ahmet abinin bir kizi var bosandigi esinden, kizina yardim edebilmek icin ev kirasi odememek icin calistigi kanalda yasiyor.

    haber merkezindeki koltuklardan birisinde uyuyor. sabahlari kanalin tualetinde tras olup saclarini yikiyor. kurulayip gomlegiyle ceketini giyiyor. altinda genellikle kot pantolon veya esofman alti oluyor.

    zamanla ahmet abinin kendisinden yasca cok kucuk bir sevgilisi oldugunu duyuyorum kanaldaki digerlerinden.

    okulum bitince sabahlari da calismaya basliyorum. hatta daha cok sabah vardiyasinda calisiyorum. diger calisanlarla tanismaya başlıyorum. ciddi bir dedikodu kazani var.

    arada is cikisi emrah ve adini hatirlayamadigim bir elemanla icmeye gidiyoruz taksime. adini hatirlayamiyorum cunku facebook hesabinda ismi "rebel ambush" tu ve adama hep ambush diye sesleniyordum. adi ambush benim icin. en iyi ahmet abi, emrah ve ambush la anlasiyorum.

    benimle ayni pozisyonda calisan diger ana kumandaciyla anlasamiyorum hic. hatta 3 kisiyiz, ucuyle de aram cok kotu. hep gec geliyorlar. sinir oluyorum ve kavga ediyorum hep.

    ahmet abinin o sevgilisi kac yasindaydi bilmiyorum hala.

    ben isten cikiyorum sonra. ahmet abiyle o zamanlar facebook kullandigim icin iletisimimiz kopmuyor. emrah ve ambushla da.

    ahmet abi bir süre sonra ayriliyor kanaldan. yazin tatil beldelerinde otellerde armatörluk yapiyor.

    ısten ayrilirken kuzenimi sokmustum kendi yerime, o anlatiyor bir kameraman abimiz vardi, iyi birisiydi o da ahmet abiyle cok iyi anlasirdi. ahmet abi ondan cok borc almis. sonra gitmis iste otellerde calismaya. odememis, o yuzden konusnuyorlarmis kimseyle kanaldan.

    ama armatorluk yaparken de kopmuyor hic eski kanalindan. arsivi var kendi programlarının. facebook hesabinda 1 tane yuzu boyali ustu kostumlu fotografindan sonra güne başlarken i sundugu zamanlardan bir video yayinliyor mutlaka.

    ben 4 sene once facebook hesabimi kapattim ve artik kullanmiyorum hicbir sosyal medyayi.

    o zamanlar çok ciddi icen, bilgili, kulturlu, ciddi muhalif ahmet abi, bu ahmet abiye donusmus.

    bunu yaklasik 4 gun once bir haber sitesinde gecen seneki bir bultendeki videosunu gorunce fark ettim. pek inanamadim. ızlerken duygulandim. hatta biraz midem bile bulandi.a

    hic abartma yok, hatta belkide az bile anlattim. cok okuyan ve bilgili bir adamdi bu. cok inanilmaz muhalifti. cok iyi icerdi. yuzuklerin efendisi severdi.

    simdi boyle bir seye donusmus. hayat gercekten a gercekten com garip.

    edit: hayır, yazım yanlışlarını editlemeyeceğim. sevmiyorum yazım yanlışlarını edtlemeyi.

    yıllar sonra ahmet abi o benden sonra işe giren kuzenime ulaşmış bir şekilde, sanırım instagramdan. adımı tam hatırlayamamış o biraz kalbimi kırdı dürüst olayım. demiş ki benim yazdıklarımın hepsi doğruymuş, ama sadece kameraman abiden borç alıp ödememem olayı yanlışmış. belki yanlıştır gerçekten, haksızlık yapmak istemiyorum.

    keşke aldığın borçlara olan bağlılığın kadar kişiliğine ve prensiplerine olan bağlılığını da umursasaydın be ahmet abi demek istiyorum sadece.
  • “sivil öldürecek olsak cihangir’den, nişantaşı’ndan, etiler’den, meclis’ten başlarız” şeklinde skandal ifadeler kullanan akit tv sunucusu. çok tehlikeli bir zihniyetin ürünü. aslında akit tv genelinde bu zihniyet tamamiyle hakim durumda. atatürk'e, cumhuriyete, ak parti'ye, cumhurbaşkanı erdoğan'a, laikliğe ve modern kesime şiddetli bir düşmanlık var. yayınlarında kin kusuyorlar adeta. ahmet keser de bu düşmanca üslubu en çok kullananlardan biri. bu son açıklamalarının, hem rtük hem de cumhuriyet başsavcılığı tarafından incelenmesi gerekir diye düşünüyorum.

    https://odatv.com/…meclisten-baslariz-26021820.html
hesabın var mı? giriş yap