• ankara hukuk'un borçlar genel hukuku hocasıdır.öğrencileri iki-dört barajına takılsın diye elinden geleni yapar. en beklemediğiniz kişinin bazen sınavından geçtiğini görebileceğiniz bir kişidir. büyük ihtimalle öğrencilerin onun derslerine çalışırken ettiği küfürler nedeniyle devamlı kulakları çınlamaktadır. bu arada öğrenciler de ona küfür etmekte haklıdır. çünkü her soruya borçlar hukuku kitabının başından başlayarak cevap vermezseniz dersinden geçemezsiniz.
  • artık miras hukuku dersine gelen ankara üniversitesi hukuk fakültesi medeni hukuk anabilim dalı profesörü.
  • genelde ahmet m.kılıçoğlu diye geçer.öğrenciler tarafından merak edilen bu ikinci isim mithat'tır.turhan kitabevi'inde çıkan borçlar hukuku genel hükümler kitabı güzel bir sistematiğe sahip ve çalışıldığında çok şey öğrenilebilinen bir kitaptır.dersini çok güzel anlatır sonra çeker gider,öğrenciyle pek samimi olmaz.öğrenciler de pek yanına yaklaşamazlar.
  • inanilmaz ogrenci dostu bir borclar hukuku genel hukumler kitabinin yazaridir. oguzman ya da kocayusufpasaoglu gibi agir toplardan kafasi karisanlara siddetle tavsiye edilir. sevdim ben kendisini.
  • cenaze levazımatçısı kılıklı bir adamcağızdır kendisi; miras hukuku hocası olması cuk oturmuştur dolayısıyla.

    neye göre not verdiği de anlaşılmaz pek, benim hiç de öyle ahım şahım geçmeyen bir sınavindan 95 alıp dumura uğramışlığım vardır mesela. ancak hiiiiç şikayet etmeyeyim, zira bahtsız (ve yerinde olmayı istemeyeceğim) bir diğer arkadaşım aynı sınavdan 0 alıp daha da büyük dumurlara uğramıştır. 0 ne yahu, 5 ver 10 ver ama 0 verme, höh yani! kopya çekene verilmez, ki öyle bir durum da yoktu, gayet nerd bir kızcağızdı bu bahtsızlığa uğrayan. anlayamamıştık bu ahmet hoca ne menem şeymiş işte...dersi de şu hayatta bir işime yaramadı ya neyse...
  • eximbank genel müdürlüğü ve yönetim kurulu başkanlığını 1998 den bu yana sürdüren ama aldığı ani bir kararla bu görevlerinden ayrılan yüksek bürokrat.

    duyduğuma göre de bayağı başarılıymış.
  • ankara hukuk un durusuyla bıle otorıtesini hissettiren en karizmatik hocalarındandır kendisi.gülmemesiyle ünlüdür.hatta gülümsemez-imişş bile ancak son ıkı yılda kendi rekorunu kırmıstır kendisi.cok cok saygıdeger beyefendi bi insan..ders-not konusuna gelınce ıkı yıldır borclar genel dersı almaktayım ancak sonuç hep hüsran.gecmek zor.ahanda yaptım 90 alıcam desen 40 zor alırsın o kadar.ama yine de severim kendisini.bida biraksin bida severim..
    edit:dersini ilk 2009 da almış idim.sene olmuş 2012 ancak geçebilmişim o dersi.peh yukarıda çaylakken girdiğim' yine kalsam yine severim hocayı' sözü bana bakıyor.ama gençlik gitti okuldan soğudum.geçmiş olaaa
  • yeni baskısı daima 3 gün sonra diye diye ertelenerek 2 haftadır bulamadığımız borçlar kitabının yazarı.
  • tobb etü'nün hukuk alanındaki son yarı-zamanlı transferlerindendir kendisi. hadi bakalım.
  • yeni mercedes e250sini alırken icap kabul beyanlarını nasıl yaptığını merak ettiğim eski hocam. zira direk kolumana eski mercedes e230unu takasa tabi tutturup borçlar özele atlayıp ordan yardırmış olabilir. bence koluman'ın avukatıysa zaten indirime ihtiyacı olmasa bile uygun birşeyler yapılmıştır ona
hesabın var mı? giriş yap