• dehb ve sosyal fobi alanlarında ağırlıklı olarak çalışan bir psikiyatri uzmanı
  • brumayı keşfeden ekibin bir parçası, vizyonu yüksek futbol adamı. şu an galatasaray altyapısında oyuncu tarama ekibinde görev almaktadır. ayrıca kendisi yüksek bilgisayar mühendisi ve eskiden amatör kümede top oynamıştır. ahmet koyuncu futbol dünyasının en güzel isimlerinden biridir. (neşeli) *
  • üniversiteden tanırım kendisini. şimdilerde galatasaray altyapısında bir championship manager terimiyle scout olmuştur.
  • sol framede adını görünce şaşırdığım üniversite arkadaşımdır.

    daha nice yetenekleri bulup, yuceltip takıma kazandırsın.

    fanatik bir taraftar olarak da başarılarına sevinsin.

    amenos.

    yıllar sonra gelen edit:
    ahmet bu satırları okuyorsan sen ve takım arkadaşlarına bir galatasaray taraftarı olarak laflar hazırladım.
    fm'yi kapatın da biraz adam izleyin n'olur.
    üzülüyorum bak.
    hadi, lütfen.
    tamam mı?
  • kendisi kırşehirli olup insanî değerlere fazlasıyla önem veren, halkın içinde olup onları dinlemeyi, gücünü halktan almayı isteyen gerçek bir bilimadamı. bakmayın unvanında doç ya da prof olmadığına çoğunu cebinden çıkaracak kadar bilgili. ünlü dergilerde yayınlanmış makaleleri ve pek cok da kitabı var. alanında kesinlikle size güven verecek parayı önemsemeyen birisi.
  • dün odatv’de çıkan yazısı baştan sona haklı tespitlerle dolu bir bilim insanı. kendisini ben de geç tanımış oldum. takip etmekte fayda var.
  • oda tv de yazdığı cem yılmaz yazısıyla namuslu, dürüst,iyi bir insan olmasına rağmen olayları şartlara göre yorumlayamamasıyla beni üzen şahıs. muhtemelen 2040 civerı x kişiden cmylmz çıkar mı diye bir yazı çıkaracak ve onun gibi iyi bir insan ama olayları zamanın şartlarına göre yorumlayamayacak bir ahmet koyuncu malesef bu topraklardan çıkacaktır.
hesabın var mı? giriş yap