• cok fena midem bulandi okurken.

    tanim: bos bos gazeteci kotuleme, siyasi kotuleme ve hedef gosterme amacli baslik.

    not: hic bir siyasi egilimim yok. devlet terorune de, sirket terorune de, terorist organizasyon terorune de zerre sempati beslemiyorum.
  • "daha ne desin lan adam" dediğim açıklamadır. siyasetin olmadığı yerde pkk'nın daha güçleneceğini düşünemeyip her durumdan hdp'lileri kötüleme fırsatı arayanları yaralamış olabilir tabi bu tiviti.
  • okumayanların, okuyup da anlamayanların, anlamamazlıktan gelenlerin ahmet şık'a bok atmak için üşüştükleri haberimsi şeyin başlığı. haberi yapan kişi bile "ne üfürdüm, süper eyyamcıyım, nasılda geldi aklıma" diye dolaşıyordur.
  • mesele pkk katildir diyebilmek değil sadece. siz devlet katildir diyebiliyor musunuz?
    devlet yıllardır çoluk çoçuk, anne veya baba demeden çok rahat öldürüyordu kimse sesini çıkarmıyor çünkü çok basit onlar terörist. karşılıklı nefret tohumları ekiliyor ve siz sorgulamadan şehit mertebesine çıkarıyorsunuz herkesi ya diğer ölenler?

    bir arkadaşım vardı ilkokulda. babası özel harekatçı idi ve o dönemler ölü ya da diri öldürdüğün terörist başına para alıyorlardı. arkadaşım daha çoçuktu ve çok güzel anlatıyorduparaya ihtiyacımız vardı yeni araba alacaktık. babam ara sokakta yaşayan iki kişiyi öldürdü ve devlete teslim etti parasını aldı(ölenlerin ne ismi var ne kaydı bir daha bulunamadılar).evet evet bunu anlatan çoçuktu demek evde neler konuşuluyor neler söyleniyor. siz bu at gözlüklerinizi çıkarmadığınız müddetçe daha çok insan ölecek. sizin bu davranışlarınız sayasinde pkk daha güçlü oluyor siz hala bir halkı yok sayıyorsunuz.onların ölüsüne bile saygınız yok(burdan bahsettiğim pkk ile bağlantısı olmayan kürt olması yeterli,yolda öldürülen kaza ile ölen olsun fark etmez). açın sadece kürtler ile ilgili başlıklara bakın. ne kadar iğrençleştiğinizi görün. yeter yalandan duyar kasmanız. sorsak hepiniz bu ülkenin iyiliğini istersiniz sorsak siz vatanseversiniz biz teröristiz. aslında biz sizden daha çok koruyoruz bu ülkeyi ama hala farkında değilsiniz.
    zorunlu edit: bana mesaj atmayı kesin amk. yemediğim küfür kalmadı her şeyi bildiklerini sanıp hiçbir şey bilmeyen insanlar. bana yazmış bebek öldü pkk’yı övmek için yazıyorum. ey gerizekalı ben bu bebek öldü başkası ölmesin yeter artık bu kirli oyunlardan diyorum ama neyse beni bimere şikayet edeceklermiş etsinler.
  • olm adam pkk katildir demekle kalmadığı gibi buna bahane üretenler de kana ortaktır demiş. neden böyle bir okuduğunu anlama sorunu var, ben anlamıyorum. anneyi bebeği öldüren pkk değil mi?
  • ahmet şık’ın bir türlü yaranamaması
  • haber linki durumu özetler nitelikte aslında :)
    www.superhaber.tv/katil-devlet-diyen- sik -katil-pkk-diyemedi-haber-126522
  • "öldüren pkk diye olayı yumuşatmaya çalışanlar kana ortaktır" demiş. katil pkk demesinden daha önemli bu.

    kaldı ki haber kanalının "devlete katil dedi" örneği ile paylaştığı tweet'lerin ilk ikisinde de devlet kelimesi geçmiyor. o tweetlerin anlamı yorumlanarak sonuca varıldıysa, bunda da o şekilde sonuca varılmalı.
  • "her kim ve her ne adına olursa olsun bebek/anne öldüren katildir. ölenin ve failin kim olduğuna/siyasi kimliğine bakarak pozisyon alanlar da kana ortaktır."

    anlayamadım. katil dememiş mi? demiş işte.
  • okuduğunu anlamaktan aciz sizin gibi gerzekleri kim yazar yapıyor ya? cidden merakımdan soruyorum kim alıyo lan sizi buraya kodumun beyin fukaraları?

    katil dememişmiş. uyduruktan "katil pkk" demesinden bin kat ağırdır bu söylediği.

    siz "katil pkk" derken adamların adını anıp onlara "ama bizim de ot bok mücadelemiz ık bık" deme şansı verirken adam "her kim ve ne olursa olsun katildir" demiş.

    siz diyebilecek misiniz asıl bunu? he? ucu sürekli götünü yaladıklarınızdan birine dokunacak herhangi bir olayda her kim olursa olsun katildir diyebilecek göt var mı sizde?

    korkaksınız, aşağılıksınız, yetmiyormuş gibi üstüne bir de beyinsizsiniz!
hesabın var mı? giriş yap