• on birinci nesil bilgili ve gizemli yazar. sözlüğe hoş gelmiş.
  • önce medyasözlük'te takip ettiğim, içimden ekşisözlük'e yakışırmış diye düşündüğüm ve ekşisözlük'te görünce daha da mutlu olduğum yazar. entry'lerinden anladığım kadarıyla siyasi görüşlerimiz farklı da olsa takdir ediyorum kendisini.
  • inanılmaz entrylere sahip mükemmel bir ekşi sözlük yazarı. eski snowboard takım arkadaşım olabilir.
  • (bkz: buyrun benim)
  • 'yazma' cesaretimi ateşleyen. hatta aklımda başlattığım projemin gerçek adımlarını da attım sayesinde ne kadar teşekkür etsem az kolumdan döndürmesine.
  • kadın-bayan ayrımı ile tanrı-tanrıça ayrımını sentezleyerek ayrılın ulen nidaları atan yazar.
  • eleştirel yaklaşımını nesnel temellere oturtabilen.

    müzik, edebiyat, humor... renkli.

    (bkz: #21636796)
  • "name dropper mıdır nedir lan bu" diye zaman zaman kızsam da dikensiz gül olmaz diyerek takipten kendimi alamadığım yazar.

    dört yıl sonra müim not: (fikirlerin değişebilirliği, bunun olağanlığı konusunda belki bir-iki insana örnek veya cesaret vesilesi olurum diye entry silmektense özeleştiri notu düşmeyi tercih ediyorum. bu ilk örnek değil). kendisiyle ilgili yukarıda dile getirdiğim fikrim özellikle şu entry'sinden sonra değişmiştir. şöyle ki,

    "tezer'i (bkz: tezer özlü) ortak tanıdıklarıyla birlikte görmüş, hür yumer'le birlikte çalışmış, nilgün marmara'yla o eski bebek kahve'de kışın ıhlamur'lar içip beşiktaş'a dönmüş, didem madak'ın toplu şiirlerinin yayımlanması için çalışmış, oğuz atay'ın tutunamayanlar'ının ikinci cildi ne zaman basılacak diye ikide bir sinan yayınları'na gidip hayati abi'ye (bkz: hayati asılyazıcı) ahbaplık ederken yazarla orada tanışmış, cesare pavese'nin yaşama uğraşı'nın ilk ingilizce'den çevirisinin eksik yanlarının daha sonra italyanca'dan rekin abi'nin (bkz: rekin teksoy) çevirmesine şahit olmuş, 1982'de sevim burak komşusuyla kuzguncuk'ta aynı sandıkta dışı içini gösteren yarı şeffaf zarfla göstere göstere anayasa'ya hayır diyen mavi oyunu atmış..." (açık ve gizli bkz'lar bana ait - mehmet)

    ... olsam, ben bırakın name dropper'lığı, -ayıptır abartması- yakama bu isimlerin yer aldığı bir kokart takıp gezerdim belki.
  • (görgüsüyle de bilgisiyle de) yalnız ekşi sözlük'te değil, artık ülkede çok az karşılaşılan; her ne kadar "düşük profilli biri olmak" istese de, sürekli yükselen "karma"sıyla gözlerden ırak ol(a)mayan zarif yüzlerden biri...
  • bizden en az 20 yıl önce hukuk eğitimi almış, bugün üye sayısı 10 bini aşmış türkiye bilişim derneği'nin neredeyse üçte biri ölmüş ilk iki bin üyesinden biri olan, türkiye yayıncılar birliği dijital yayıncılık komisyonunun üst yöneticisi bir büyüğümüz, abimiz.
    ekşi sözlük gibi bir ortamda bence kendisini harcıyor, yazık ediyor. burada harcadığı vakti alıp işlerine harcadığı vakte eklese eminim ki komisyonunun üst yöneticilerinin de yöneticisi filan olabilir.
hesabın var mı? giriş yap