• gerçekten bu adamın bugüne kadar ki davranışlarının ifade özgürlüğü olup olmadığını dahi düşünmedim.çünkü bunun benim üstüme vazife olmadığını kendisini ilgilendiren bu durum hakkında düşünmenin gereksiz olduğunu düşünmüştüm.ama bu yaptığı benim gibi insanı bile çıldırttı ve çok üzüldüm.dini inançlarını bi kenara bıraksın ve sorsun kendine bu yaptığı hareket ile vicdanı ne kadar rahat,ve savunduğu değerler ile ne kadar paralel?
  • bakın tarih her zaman tekerrür eder. şimdiki halimize üzülüyoruz ya hani, böyle sikik bir zamana denk geldik diye, işte bu arap götü yalayanların yine adam olacağı zamanlar gelecek.

    dinini kendince yaşayanları ayrı bir yere koyuyorum ama bu zat gibi düşünenlerin sonu hep ezilen bir böceğin sonu ile aynı olmuştur.

    ezileceksiniz. ama önce bi yargılandığınızı göreceğiz şanslıysak. bu kadar şanslı olamasak bile gerçek değişmeyecek:

    e-zi-le-cek-si-niz.
  • ata'nın rakı şişesinin gölgesinde çekilebilen ve yayınlanabilen bir sahne izledik. leblebileri merak ediyorum,kimin ...de acaba?
  • tam olarak kimin köpekleri olduğunu bilmediğim bir grup bölücü,nankör, düzen karşıtı, vatan haini, halkın büyük bir kısmının değerleri ile alay etme suçu işleyen, sarıklı cübbeli lakin abdestsiz ucubenin ekmek yediği kaba pislemesidir. bu herifler nasıl yargılanıp tutuklamıyor hayret.
  • provakatör köpeklerin provakatörlüğünü yapmasıdır.
    itoğlu iti nişantaşında filan görmeyeyim, ağzını gözünü kırmayan namerttir.
  • bu video eski. yaşlı adamla yancısı iki yıl evvel ahsen tvden ayrıldı. en az iki buçuk üç yılı var. bu ara akp içindeki iç çekişmenin bir ürünü bu kasetler. soylunun eski bantlarının yayılması gibi. birkaç gün önceki kudüs mitinginde milli görüşçüler daldı bülent'e. bu bülent sedat peker tayfasından. bu ara uğraşıyorlar kendisiyle. şunu çeken adama gram üzülmem, o ayrı.
  • inandığı allah'a bu şahsın verdiği zararı, büyük resmin ressamı israil bile verememiştir.
hesabın var mı? giriş yap