• yalan haberlerin kralını yapan site

    https://ahvalnews.com/…ery-italian-kidnapped-turkey
  • fetöcü bir haber sitesi. arap sermayesinin de arkasında olduğu iddia ediliyor.

    25 temmuz editi: buna benzer bir entriyi 2018'de girmiştim. fakat hesabım hacklenince yerine üç nokta konulmuştu. bugün de hatırladığım kadarıyla entriyi ilk ifade ettiğim haline getirdim diyelim.
  • son zamanlarda takip etmek durumunda kaldığım haber sitesi. genel yayın yönetmeni ve editörlerinin kim olduğunu pek sallamıyorum açıkçası. 2014'ten sonra hepsi hakkında cemaatçi yeeeaaa bunlar deniyormuş gerçi ama şu anda türkiye için belki en düzgün haberleri yapan sitelerden biri.

    her hafta siteleri isim değiştiriyor. o kısmı biraz ilginç gelmişti bana meğerse yasaklanıyormuş sürekli.
    eğer btk bir şeyi yasaklıyorsa doğru olan bir şeylerin olması çok mümkündür.
    bence bir göz gezdirmenizde fayda var. korkuyorsanız da vpnle girin.
    ahwalnews
  • fethullahçı terör örgütünün birleşik arap emirlikleri ve suudi arabistan tarafından fonlanan ve üç dilde yayın yapan haber portalı.
  • (bkz: çöplük)
    (bkz: yalan haber)
    (bkz: fake news)
  • baya enteresan bir web sitesi.

    google her chrome u actigimda bana article oneriyor. cogu yazilim ve teknoloji ile alakali fakat ayni zamanda turkiye kokenli oldugumu biliyor herhalde ki bana bu bebeleri gosteriyor.

    turkce sayfasina girdiginizde gayet normal bir imaji olan bir haber sitesiyken, ingilizce versiyonu turkiye portresini karartan bir propaganda canavari. turkce icerik ile seo alip ingilizce icerik ile trolluk yapiyorlar gibim.

    website
  • (bkz: fetöhaber)
  • hillary tayfasi tarafindan bae uzerinden fonlanan, bizim fetoculerin uzerinden turkiye dusmanligi yaptigi gazete.
    halkbank cezasi, pkk propagandisi, suriye'de kurt koridorunun gerekliligi , turkiyeye dis mudahae edilsin, fetoculere turkiyede cok iskence yapiliyor, turkiye suriyede kimyasal silah kulaniyor seklinde gundemleri donup donup haber yapar.
    mcgurk ,hillary clinton, bae emiri suudi arabistan i cok sever.
    trump, putun ve reisi sevmezler.
  • çok ilginç bir site. tüm haberler türkiye ile ilgili, ama sürekli türkiyeyi kötülemeye, kötü durumda göstermeye bir gayet var. sanki fetö, pkk, bae, yunanistan bir araya gelmiş kurmuş gibi.
hesabın var mı? giriş yap