• mac ekraninizi appletv'ye airplay stream etmenizi saglayan program.

    ekraninizi ister mirror yapabiliyor, isterseniz extend yapabiliyorsunuz. performans parametreleri de size kalmis.

    airplay yapmayan uygulamalari buyuk ekranda kullanmak icin (dizi, sunum vb) ideal.

    ha mountain lionda gerek kalmiyormus ya neyse.
  • ayni zamanda mountain lion'u desteklemeyecek olan sistemlere de airplay avantaji sunmasiyla, eski nesil macbook'lar icin bir umut olmustur .
  • mountain lion ile birlikte gelen airdisplay mirroring ozelligi kadar kullanissiz bir de itunes var apple cephesinde.

    efendim bir adet apple tv sahibi iseniz ve eskaza "ulen desktop'im surada takilsin, isime devam edeyim, tv'ye de vereyim diziyi oynasin" derseniz apple tv, macbook ve apple okkuz gibi bakarlar suratiniza. "neden boyle biseye ihtiyac duysun ki bir insan" serzenislerini duyarsiniz zihninizin bir kosesinde..

    sonra parasini odemis oldugunuz mac os x mountain lion'a kurmak uzere parasini odeyerek airparrot satin alirsiniz, o size der ki "abi network'te ben apple tv buldum, ona baglanacagim ama direkt ana ekrani mi vereyim, desktop'i mi extend edeyim, yoksa acikta aplikasyonlar var, spesifik olarak bir tanesini mi aktarayim, ha bir de browser var, istiyorsan onun bir tabini obur tarafta oynatabilirim".

    tarihte cok ayar vardir "o is oyle yapilmaz, desiktirin!" uslubunda ve fakat cok azi takdir gormus, zeka yonunden takdire sayan bulunmustur.

    gel gor ki airparrot'un apple'a cektigi ayar benim gonlumde her daim hakettigi yerde duracaktir.

    o itunes'da bilahare gotunuze girsin apple efendi.
  • windows desteği de vardır

    http://www.airparrot.com/
  • boxee, samsung'a satıldıktan sonra airparrot boxee'ye görüntü aktarımını gerçekleştirmeyeceğini açıkladı. üzücü.
  • ne yazik ki mid2009 macbook prolarda sorun çıkarmaktadır. bu modeller:

    macbookpro5.1
    macbookpro5.3
    macbookpro5.4
    macbookpro5.5

    olmak uzere 4 modeldir. 2007 ve sonrası modellerde çalışıp çalışmadığıyla ilgili bir bilgi ise yok. program amacı zaten budur diye düşünürsek, çalışıyor varsayımında bulunabiliriz.

    edit: bahsedilen modellerde çıkan sorunla ilgili yazışma:

    "hi,

    ı'm happy to explain this issue.

    certain apple video drivers conflict with any installed third-party video drivers causing issues like logging out, randomly activating screen savers and drag-and-drop issues. unfortunately, we're unable to fix the conflict. the fix must be made to apple's provided display drivers.

    removing our display driver will allow you to continue to use airparrot without issue. however, the ability to extend the desktop will be lost. regular airparrot features such as mirroring will continue to work properly.

    best,"

    bu programa alternatif olarak:
    (bkz: beamer)
  • son güncellemeleriyle birlikte (1.2.1) beni ihya etmiş, windows 7'de apple tv'nin airparrot tarafında bulunamıyor oluşuyla ilgili sorunu çözmüşler.

    hoş halen ikincil ekran olarak kullanma meselesini beceremedim ama olsun. istediğiniz herhangi bir pencereyi apple tv ile yansıtabiliyorsunuz.

    oo ye man.

    düzeltme: siz bu satırları okurken ben 1.3.0a geçmiş bulunuyörüm.
  • bir turlu windows10 a kuramadigim programdir. lisans key girmeme ragmen a ilista "trial expired" uyarisi veriyor. 4 farkli makinada da ayni sorun. kendi teknik destekleri bike cevap vermeyi birakti. keske biri sorunun cozumunu bilse yardim etse... dedirten yazilimdir.
hesabın var mı? giriş yap