• her zaman thy yonetimi aleyhtari oldugunu belli eden; ancak her ne hikmetse grev oylamasi zamanlarinda yonetimi destekleyen, sefa inan da olmasa hic girilmeyecek haber sitesi.

    alternatifleri icin
    http://www.airkule.com/
    http://www.gokyuzuhaberci.com/
    http://www.habergokyuzu.com/
    http://www.youporn.com/
  • an itibariyle kirgizistan da dusen fru-thr ucusun ile ilgili bir habere raslanmazken bilmem kac sene once havada yildirim carpmis bir ucagin goruntusunu flas haber olarak sitelerine koymus olan beceriksiz habercilik sitesi.
    havacilikla ilgili gene de diyip arada aciyoruz ama kesinlikle tatmin edici degil.

    bu arada kesin thy de kostebekleri var, sirket ici dagitilan duyuru maillerinden, personelden once haberleri oluyor , o kostebeklere de buradan yuh diyorum. bari gidip daha adamakilli bir yere satin bilginizi
  • bir havacılık sitesinin de hurriyet.com.tr'ye özenebileceğini göstermiştir. aferin.

    en sıradan haberi bile not olarak düşmek yerine korkunç resim ve büyük puntolu magazinsel başlıklarla aktarıp zaman çalmaktadır.
  • copyright ibareli uçak resimlerini sahibinden izinsiz şekilde yayınlamakta bir problem görmeyen ciddiyetsiz bir site. an itibari ile "thy uçağında çığlık çığlığa-ölüp ölüp dirildiler" "uçak böyle parçalandı" "pilot risk alınca inebildiler" başlıklı haberleri havacılığa yaklaşımlarını özetleyebilir.
  • ulkede havacilik konusunda kendilerini otorite sayan web sitesi. reklam veren sirketlerin ceo'larini duayen, yillarin havacisi, basarili yonetici seklinde yaglayan haberler yaparlar. bunun disinda yaptiklari haberler ya 'copy/paste' seklindedir ya da ceviz kabugunu doldurmayan mevzularin abartilmasi seklindedir.
  • sağdan soldan haber çalıp çırparken tek bir kaynak göstermezler, ancak kendi haberlerini başkası alınca çıldırır basın ahlakından bahsederler. insanlara havacılığı sevdirmeye çalıştıklarını iddia ederler, ama en ufak kaza haberinde photoshop'taki ucuz "radial blur" efektiyle bakınca rahatsız eden korkunç resimler koyarlar. daha da beteri, haber sitelerinde en ufak eleştiri yorumlarını yayınlamazlar.. nerden para alıyorlarsa o şirketi över diğerlerini de 2 satırda bitirebilirler (sözde)..

    bağlı olduğu tv kanalının öyle bir haber müdürü var ki, daha ulusal kanalın ne demek olduğunu bilmiyor. şunu sorabiliyor adam karşısındakilere densiz diyerek; "airport tv uydudan kanada'dan çin'e her yerde izlenebiliyor, nasıl ulusal tv kategorisinde gösterilemez" ?!?

    receiver olmadan erişebilelim yayınına, sonra gel canım..
  • tıpkı kardeş kuruluşu airport tv gibi bu da "sefa inan ve diğerleri medya grubu basın yay. san. tic." bilmem nesidir. haliyle yayın politikasındaki genel eğilim genellikle hep onun olmaya çalıştığı şekliyle muhalif, hep olmaya çalıştığı şekliyle ortayolcu, arabulucudur vs..

    buna ek olarak ali kıdık yine tıpkı tv'de olduğu gibi sefa inan'dan bağımsız bi'eğilim kurmaya çalışır ama yine tv'de olduğu gibi hep reklam verenleriyle onların rakipleri arasında kurmaya çalıştığı/kimine göre başardığı-kimine göre başaramadığı dengesinden dolayı toplar tüm eleştirileri.

    bunların yanısıra amsterdam kazasından sonra yanılmıyorsam sefa inan tarafındna keşfedilip geçici olarak tv'ye kalıcı olarak buraya kazandırdığı eftal kaptan harbi kalitedir. en azından sektöre "dışarıdan" bakan ben tarafından öyle yorumlanır. çünkü tv'de konuk olduğu birkaç efsana programı çok iyi hatırlıyorum ki biri 5 saat mi ne sürmüştü; program bittikten sonra meslektaşları adamı kanalın kapısında ayağından vuracaklar sandım, yani avrupa görmüş insandır en nihayetinde dedikleri-ettikleri türkiyedeki standartlara pek uymuyor, bu izlenimi yazılarından da çıkarabilirim. o sebeple okunmaya değerdir diyorum..
  • son yaptıkları haberle sanıyorum ne kadar ileri gidebileceklerini ölçüyorlar. umarım habere konu olan kadın okkalı bir dava açar da aldıkları darbeyle yaptıklarını sorgularlar. bir hostes, uçaktaki görevi dışında özel hayatında bir şey yapınca "havacılık sitesi" olduğunu iddia eden bu yerde haber olup milletin ağzına sakız olabiliyor. oturmuş kadının onurundan şerefinden bahsedilmesine izin veriyorlar, üstelik koca haberi izinsiz ve 3. şahıslardan duyarak yayınlıyorlar. pes..

    * saat 19:00 itibariyle haberi yayından kaldırdılar tahmin ettiğim gibi. utanmayıp okuyucu yorumlarını suçladılar bi de. çocuk oyuncağı çünkü haber koyup çekmek, koyarken aklınız nerdeydi?? açıklamalarına yorum da kabul etmiyorlar tabi, ne halde düştükleri gözükmesin diye.. birçok yerden doğrulattıkları için vicdanları rahatmış da yorumlardan rahatsız olmuşlar.

    o zaman yorumları silip haberi bıraksaydınız, olmadı sanırım yemedi..

    http://www.airporthaber.com/…adnews.php?newid=18106
  • thy'de görevli bir kabin memurunun istanbul-dakar-sao paolo uçuşu sırasında bir otelde senegal'li iki erkekle grup seks yaptığını ve bu nedenle hastaneye kaldırıldığını iddia edip daha sonra gelen tepkiler üzerine okuyucu yorumlarını bahane ederek ilgili haberi yayından çeken iğrenç internet sitesi.

    ayıp lan.
hesabın var mı? giriş yap