• an itibariyle "oehh yeter bea" diyerek kurduğum dindir. tanrısı ajdar anik, kutsal nesnesi çikita muzdur, şu an itibariyle "nane nane", "alırım senden tüm yetkimi" ve "çikita muz" adında üç duası vardır ama sayı artacaktır. ajdar daha kutsal kitabı yazıyor ama biz promosyonu şimdiden başlatalım dedik, malum diğer dinlere göre piyasaya geç giriyoruz.

    tabii ki son günlerde sözlükteki tartışmalardan ben de yaptığım saygısızlıklardan dolayı ağzımın payını aldığım gibi bir takım dersler de çıkardım. bu bağlamda dinler arası barış, hoşgörü ve beraber yaşama kültürü adına, benim de kutsal değerlerimle dalga geçilmeyeceğine, her tür saygı gösterileceğine dair inancım sonsuz. istediğime inanma hakkım zaten var ama çikita muz la, ajdar la, nane nane ile dalga geçenleri de "saygısız köpek, günahkar it" diye diye paralarım haberiniz olsun.

    sözlük moderasyonuna da bu başlıklar altındaki dalga mahiyetindeki entrileri silmeleri yazanları da uçurmaları için mesaj attım ama biliyorsunuz sözlük yönetimi hep ateist nihilist komunistlerin arkasında hep onları kolluyor. o yüzden pek umudum yok. tabii isteyen istediğini yapmakta özgür ama hem ajdar la dalga geçenler, hem de onlara arka çıkan moderasyon anamur muzu cehenneminde yanacaktır. ya bu da böyle. ama tabii istediğinize inanabilirsiniz. özgürlük var neticede.
  • ben buna inanmiyorum ama saygi duyuyorum... ote yandan saygi duymamin sonucu "nane nane" diye mesk eden dindarlarini gorunce, dinledigim muzigin sesini kismak olacak diye cok tirsiyorum.
  • "gün gelir, o(ajdar anik) sizden yetkisini alır da, nereye kaçacağınızı bilemezsiniz..." çikita muz suresi.
  • kitaptan bölümler:

    "inananlar için cennette el değmemiş huriler grup olmak üzere onları bekler."

    "şüphesiz ajdar iman edip dualarını mırıldananları, altından bitter çikolata ırmakları akan ağaçlarının dallarından çikita muz demetleri sarkan cennetlere koyacak, orada altın kolyeler, parlak saten gömlekler takınacaklar. tüm gün istedikleri gibi dans edecekler."

    "nane!şahane!"

    vurucu.
  • duaları en kolay ezberlenebilen dindir. tekrardan ibaret netekim.
    (bkz: üç nane bir çikita muz)
  • ibadetleri açık kodla yazılmış ajdar anik tarzi sarki sozu yazma rehberi sayesinde türetilecek ilahilerle olmaktadır. 10 dakikalık inananıyım ama gayet memnunum değişikliklerden...
    bu dine geçtim, hayatım değişti. artık playlist'imde ne ararsan yok, ajdar var. sakal uzatmak yerine saçlarımı alın-ense ekseninde kalacak şekilde kazıttım ve o kadar optimist'im ki artık, biri gelse "schim, senden bi sicim olmaz" dese, "ben hiperstar'ım bikerem" nidasıyla el tersi fotokopisini göstericem.

    ajdar ı ekber!

    edit: vurmayın lan ibneler, öldüm.
  • çağrısının bazılarının kulağını tırmalaması, radyonun sesini kıstırması çok doğaldır. bakın ajdar onlar hakkında ne demiş:
    "şüphesiz ki doğru yoldan sapmışlara senin çağrın azmış kedi ciyaklaması gibi gelecektir. onlar anamur muzu cehennemine gittiklerinde sana "lütfen o cennetteki ırmaklarda akan çikolatalardan, dallardaki salkım salkım çikita muzlardan biraz bize de verin" diyecekler. halbuki o nimetler onlara haram kılınmıştır. biz onlardan tüm yetkimizi aldık."
  • adam kimse ateist olamaz dediğinde gülmüştük ama haklı tarafları da varmış. al işte millet çaresizlikten ajdar'ı din belledi daha ne!
  • ajdar yazdıkça ben iletiyorum, günde beş vakit ajdar anik dansı farz kılınmıştır. 5 şartı vardır: kelime-i şahadet-ül ajdar, 5 vakit dans, bir ay muz orucu, bir kez ajdarla grup, yılda bir kez alacak parası olmayanlara muz yardımı. bakın hayırlara da vesile bir din.
  • ilk insanın, üzerine nane serpilmiş ballı muz tatlısından evrildiği iddiaları kanıtlamaz olduğu için, agnostik tavrımı sürdüreceğim din. bütün dinler gibi bu dine de, kendi alanında kaldığı ve bana zorla çikita muz yedirilmeye çalışılmadığı sürece saygım sonsuzdur ve onlara karşı yapılacak her türlü adaletsizliğe de sonuna kadar karşı çıkabilirim.

    bir tavsiye: kutsal nesne olan çikita muz yeniyor mu, yoksa budistlerin kutsal ineği gibi dokunulmaz mı, ona karar vermeleri lazım. karşınızda muz yiyerek dininize hakaret etmek istemem de o yüzden yani.
hesabın var mı? giriş yap