• bir gencin hayatı boyunca vereceği en doğru kararlardan biri. yaşayabileceği en ulvi duygu belki de. yıllarca siyasetten uzak tutulmuş gençliğin en geniş imkanlarla siyaset yapabildiği ak parti gençlik kollarından bahsediyorum. muhafazkâr, demokrat, dinini duasını bilen, kadınına kızına sahip çıkan, solculara bile hoşgörüyle bakan bir gençlik kolları bu.
    geniş bir halk desteği ile seksen yıllık putlar teker teker devriliyor ve tayyip erdoğan gençliği bu devrime öncülük ediyor. gençlik kolları denince inanılmaz bir heyecan duyuyorum yahu.

    not: sarıgazi civarında ak parti gençlik kollarına üye olmak isteyen varsa benimle veya başkan yardımcımız ebedi olur'la irtibata geçebilir.
  • olur da bir gün o kadar çaresiz kalırsam yaparım ben de bu işi. belki bi büfe falan kapatırız neme lazım. çaresizlik dediğim de evsizliğin bi önceki basamağı.
  • ancak jan janli guzel uniformanizi giyip, bandinizi kolunuza taktiginiz zaman eksiksiz yasayabileceginiz essiz gurur kaynagi.
  • böyle birini tanıyordum. aslında kötü bir çocuk da değildi galiba, çok hesapçı değildi en azından. yine de engel olamıyor insan tiksinmesine. hem gençsin hem akp gençlik kolu.
    genç ülkücü olma nedenlerinin bile literatürde iyi kötü bir yeri var da bu ne ya? neyse 'bilim' hep hayatın arkasından gelirdi di mi?
  • şöylesi bir durumdur.

    -sensiz ne haldeyim bak! gidip kollara üye oldum, kollara geldim!!!
  • bazı yerlerde işe alınabilmenin ön koşuludur.
  • toma arkasında savaşmaktır.

    edit: imla
  • bir partinin siyasi koluna üye olmak sizi politik yönden aktif yapmaz her şeyden önce.
    o partinin beslediği ideoloji size aşılanır, buda beyin yıkamak diye okunabilinir aslında.

    gerçek anlamda politik olabilmiş insanların hepsi, bütün siyasetçilerin bugüne kadar çok güzel yalanlar söylediklerini ve söylemeye devam edeceklerini görmüştür, idrak etmiştir.

    hangi partiyi desteklediğiniz önemli değil, o partinin lideri için yalan söylemez diyorsanız sizin beyniniz yıkanmıştır.

    örneğin rte öcalan ile görüştüğünü kabul etmemişti. hatta bunu söyleyenlere şerefsiz falan demişti ama dur öcalan değil imralı. pardon.

    neyse akp gençlik kollarına gidin ve rtenin söylediği yalanlardan her hangi bir tanesini sorun orada ki abilerinize, sonra bir diğerini. 3. yalanını sormadan sizi dansöz gibi oynatırlar. eğer bunu yapmazlar ise o zaman bulunduğunuz mekanda beyin yıkanmıyordur.

    bu arada sizler için çok tatlı 3 soru seçtim.
    1)davos da olanlar bir tiyatro muydu? öyle değilse neden rte ertesi gün ben moderatöre kızdım peres ile bir derdim yok dedi?

    2)mavi marmara gemisinde bulunan akp milletvekilleri neden son anda bu geziden vazgeçtiler ve mavi marmara olayından sonra neden israil ile ticaretimiz %40 oranında arttı?

    3)israil ordusu olanları gece boyunca naklen izletti, rte kasımpaşalıysa neden olaylar olurken tepki vermedi, olaylar bitince bağırmaya başladı?

    daha yazarım, çok uzun bir liste yaparım ama dayak yemeniz için yeterli bu kadarı.
  • ıki yıl önce tüm akrabalarin israriyla kapisina kadar gittiğim oluşum. fakat öğrenciligime ve kişiliğime yediremeyip hızla kaçtım.
hesabın var mı? giriş yap