• okumayın tabii lan barikattan sonra...
    şu ülkede en fazla güvene ihtiyaç duydukları sırada çocuklar hak ederek kazandıkları okullarından kovulmuş, "defolun, biz burayı imam hatip yaptık" diye hepsini ağlata ağlata kovmuşlar.
    ellerinden gelen de işte birkaç saatliğine sıraları dizmek olmuş kapılara.
    sakın o güzelim keyfinizi bozmayın.
    evlatlarının üstüne basa basa büyüyecek(!) türkiye, kolay değil.
  • bazen bu kadarına yaptıklarına inanmak istemiyorum. ama aslında çok da aramaya gerek yok gözüne sokuyorlar olanları. adamlar gizli saklı yapmıyor. göstere göstere sikiyorlar ülkeyi..
  • sahi bir kul hakkı vardı ne oldu ona?
    barikattan sonrasını okumayan tip ilkokulu da yarım bırakmışa benziyor.
  • eze eze dediklerini yaptırabilecekleri bir devir. sonuçta darbeyi atlatıp, ülkeyi kurtardıkları için şu anda "sv_cheats 1" yazılmış durumda, her dediklerini uygulayabilirler.

    öğrencilere de üzüldüm açıkçası birden hadi okulunuz değişti, arkadaşlarınıza elveda basın gidin denmesi üzücü.
  • haksızlıklarla dolu bir ülke... insanlar haklarını savunma şansı bile bulamıyor.

    bu çocukların kendi hakları ile kazandıkları okullarını ellerinden alıyorsunuz ve tepki göstermemelerini istiyorsunuz.

    bana eşitlikten, adaletten bahsetmeyin okulları bile ötekileştirdiniz şeref yoksunları! (imam hatip olanlar/olmayanlar).

    askeri liseleri kapattınız binlerce öğrencinin emeğini heba ettiniz, dogmatik eğitim yapılıyor diye gerekçe gösterdiniz. bu imam hatiplerde ne yapılıyor, bilime dayalı bir eğitim mi? yazık. yatacak yeriniz yok!
  • artık alıştırılıyoruz. ne diyordu hitler; "halkın üzerinde kontrolü bütünüyle ele geçirebilmenin en iyi yolu; neredeyse algılayamayacakları bir şekilde tüm özgürlük ve haklarını binlerce küçük parçaya ayırıp zamanla bunları tamamen ellerinden almaktır. bu şekilde insanlar, bu hak ve özgürlüklerin kaldırıldığını fark etmeyecekleri gibi haklarının geri getirilmesini de istemeyeceklerdir bile."

    tam da bu raddedeyiz. bir kere imam hatip liselerinin gerekliliği tartışılmalı. diyanet vakfının hani şu camiilerde allah adına çatımız aktı, damımız aktı diye garibanı tokatlayan türkiye'nin en zengin kurumu allahın belası diyanetin varlığı sorgulanmalı. o paraların nerelere aktarıldığı sorgulanmalı. aşağılık, adi diyanetin neden imam hatip yapmadığı sorgulanmalı. bu paraların ne işe yaradığı sorgulanmalı. türk halkının neden bu kadar kayıtsız kaldığı sorgulanmalı. hadi gelgelim diyanet vakfı gerekli bir vakıf haline dönüştürülsün diyelim. ilber hoca diyor, en az 3 neslin konuştuğu dili bilecek, diğer dinlere hakim olacak, tanıyacak. bunlar onu yapmıyor ki sunni faşizmi yapıyorlar ki ben de sunni biriyim ki allahın belası mezheplerden nefret etsem de. insanım ulan ben insan. insan olana selam olsun. bunların da üzerinde durulsun ölüyoruz gömenimiz olmayacak bu gidişle
hesabın var mı? giriş yap