• ilk bölümü suruç katliamına denk gelen ve moderatörü tarafından gayet başarıyla idare edildiğini düşündüğüm;takipçisi olacağım program
  • ahmet hakan ve şirin payzın ı sürekli izleyen biri olarak çok başarısız yönetildiğini düşündüğüm program. an itibariyle chp li cazgır teyze ile -her mhp linin olduğu gibi- boş konuşan adam arasındaki gereksiz polemik kafa utuledi iyice. minimum iki kişinin etraflarında kimse yokmuş gibi aynı anda konuşmalarına da dakikalar boyunca hiç müdahale edilmiyor. ayrıca konu ne o da belli değil herkes sırayla alakasız şeylerden bahsediyor.
  • son birkaç haftadan beri hdp'ye yakın kişileri konuk almayan program. çok demokratik bir penguen programı.
  • günün anlam, önem ve dönen muhabbetlerine yönelik olarak mı yapıldı bilinmez fakat biraz önce konuğu göstermek yerine survivor'dan bir sahne gösteren program.

    edit: demek ki kafayı yememişim,

    (bkz: cnn türk'ün survivor'a bağlanması)
  • survivor ülkesi durmunu anlatan yayın hatasıyla güldürmüştür.

    olay anı kaps. (müdahale yok, hadise gerçek)

    not: yalnız bir alt bant yazısı, konu ve reji hatası bu kadar mı güzel yakışır ya.
  • az once:
    chp pm uyesi bir hanimefendi saniyorjm darbe soeusturmasi tutuklamalarinda adaletli olunmasi gerektigini sorguluyor ve savini orneklerle destekliyor. son olarak kripto bir okuldan bahsediyor ve orada calisan okulu ataturkcu (artik ne demekse) normal bir okul zanneden ogretmenlerin bir delil olmaksizin tutuklandigini soyluyor ve karsisinda sozunu kesen bir amca (genar in sahibi sanirim);
    - onlar da fetocudur
    diyor.
    moderator basak sengul ama zaten su an anlatilana ters dusuyorsunuz diyor
    kadin devlet anlamamis yaverler fetocu cumhurbaskani kandirildim derken ogretmen mi anlayacak falan diyor ama nafile.

    cok yazik ya. kisa bir ornek bu. ornek bir sekans. aklimizla alay etmek falan degil daha baska. demokrasi aslinda hic de demokratik bir sey degil.
  • bugünkü bölüm renksiz tatsız tuzsuz
  • engin bir bilgi birikimim var, milletvekili veya avukat veya öğretim görevlisiyim diyelim. korkmadan , orası soğuk yok burası bir yerime dokunur demeden konuşacak kapasitem de var. ve moderatör tam bam teline dokunurken lafı ağzıma tıkayacak veya konuşmayı başka mecraya akıtacak.
    iki cümleyle, kişiye nerede durmasını söylemeyi beceremiyorsam yazıklar olsun o eğitime.
    tamam ekmek paranın peşindesiniz de, zeki izleyicilerinizin önünde komik oluyorsunuz aa pardon siz bize yapmıyordunuz programı.
    bir tanesinde de, 8 milyon dolar, imamoğlu'nun kayakları kadar konuşulmadı deyince program bitti.
  • iki tane ne idüğü belirsiz akpli gencin: geçmişle yüzleşin, başörtü, fetö chp yüzünden var, darbeci kemalizm vs. harici bir bok demediği ve karşısındaki kişiler kadar beni de sinirden hoplatan cnn türk programı.
  • kılıçdaroğlu’nun haberi var mı bilmiyorum ama a planı gül’ü çatı aday yapmakmış. sorarsalar muhalefet seçim istiyor dersiniz
hesabın var mı? giriş yap