• mukemmel erkekten ziyade kendi hakkinin perimetresini sonuna kadar koruyan kadin tipidir.. akilsiz ve tas hatunlar genelde karizma gibi gorunen yakisikli bickin ve sert erkeklere takilirlar.. boylece sevgilisine emir eri gibi davranan erkek veya tokat atan erkege sarilarak aglayan hatun tarzi modeller ortaya cikar.. malesef ayni is akilli kadinlarda ise yaramamaktadir.. akilli kadinlar o tokatin intikamini alacak, ya da emri gotunuze sokacaktir.. fakat tas olduklarindan dolayi sistem yakisikli erkek tarafina kaydigindan istese kulu kolesi olacak ama hafiften de tipsiz olan saplari gormezden gelirler.. bu celiski sonucu malesef bit ne 0'a ne 1'e esit olmakta, oyle bos bos oturmaktadir..
  • öncelikle tanımı netleştirmek lazım efendim. akıllı ve taş hatun mudur dahi anlamındaki "de" ayırmayı bile beceremeyen ve sonra sevgili bulamayan? yoksa bu sabahlar mıdır bir anlam taşıyan? bilinmez.
  • bu kadın grubuna hitap eden erkeklerin gay olması durumunun sonucudur.
  • genelde çalışan hatunlarda gözlemlenen vakit darlığı nedeni ile ortaya çıkan durumdur bu..
    kariyer uğruna sabahtan akşama kadar çalışır bu hatunlar. eve gelip bir şeyler atıştırıp yerli dizi seyredilmesine müteakip sabahın köründe kalkmak üzere uyurlar.
    prensip olarak işyerinden kimseyle ilişki yaşamazlar.
    cumartesi geceleri kız-kıza gittikleri faça mekanlardaki van nayt vajina talepkar bakışlara itibar etmedikleri gibi, tas ve akıllı olmanın dayanılmaz snobluğu, iş bu göz sahibi zatların babayı almalarında çok büyük etkendir.
    sonuç olarak ne kalıcı ne de gecici doğru dürüst bir sevgili edinemezler; taa ki zırtonun teki oyuncak bir ayıcık ile çıkıp gelene kadar..
  • adı geçen hatun kitlesinin hasbelkader bir sevgili bulması ancak bu sefer de "ikili ilişkileri manüpülasyon savaşı sanan erkek milleti"nin kompleksleri yüzünden kafayı yemesi öncesinde görülen ve 3-4 seneye kadar uzayabilen durum.
    ki bir sonraki aşamadan kat be kat iyi bir durumdur. zira "sen bende ne buluyorsun, terk et istersen, ben zaten otum bokum" psikolojisine girmiş bir adam, özellikle de deli danalar gibi sevildiği durumlarda, sap kalmaktan çok daha büyük bir derttir. çünkü bir kere bu psikolojiye girmiş bir insana, "yakışıklısın, cesursun, çakalsın, düşüncelisin, dürüstsün vs. o nedenle seni seviyorum" diyen hatuna inanmayacak ve dalga geçildiği hissine kapılarak iyice içine kapanacaktır. bu durumda da azıcık duygusal her hatun, ilişkide tellerin gerilmesi stresinin yanı sıra, çok değer verdiği bir insanın kendisi yüzünden kafayı yemesi yüzünden de mutsuz olacaktır.
  • ihtimalle aramaya inanmamaktan kaynaklanan bir durumdur.
  • derdi sevgili bulmak degildir ki bunun. o istese, onu isteyeni sip diye bulur. ama buyuk bir ihtimalle ailenin de verdigi bir alt yapiyla, mantik hep cok agir basmistir. kizim oku kimseye bagimli olma, aman kendi isini kendin gor, ne o aciz degilsin senin de iki elin var, yapiverirsin canim kizim benim diye butun islerini kendisi de gormeyi ogrenmistir. ha ailesi zaten ona pek bir guvenmistir. onlarin guvenini sarsmamak icin cesitli ideallerini yesertmistir. onceligini okuluna vermis, yalak yavsak erkekleri gorunce aman duzgun bir sey olursa ancak diye de cizgisini cekmistir. sevse, begense de cok fazla caba sarfetmemesinden dolayi, erkegin dogasini cozememis, empati yetenegini sifirlamistir. fix cumlesi 'neyse hele su vizeler bitsindir'. sonra mezun olur, is hayatina atilir, kafasi pek saglam calisir, hizla yukselir. bu arada gene eger duzgun birisi varsa olsundur, ama zaten cok erkendir, laf olsun diye bir iliski yasayacagina, oyun oynayacagina kendisini isine versindir. netekim yapmistir da. haa bu arada, iki arada, sevmis sevilmemistir ona gore. oysaki kendi duygularini zerrece gosteremedigi icin, hep bir kilifa burunme ihtiyaci duydugu icin, karsi taraf onu cozememis, kizin o hep sikayet ettigi sapsal yavsaklardan biri olmamak adina geri cekilmistir. kiz uzulmus ama erkegin de haberi olmamistir. kizin bu durumlar icin dayandigi cumlesi, eger isteseydi, ya da dogru insan olsaydi o kizin pesine gitmezdi olmustur. o ikinci kiz ise erkek kisisinin sonrasinda evlendigidir buyuk ihtimalle. neyse... iste akilli ve tas hatun zaten yasadigi uc bes aci deneyimle kendisini tamamene yakin kapatir, bir sonraki iliskilerinde, hep bir eksik/kusur aramaya baslamistir artik. yaa onun boyu kisa. bunun saci uzun. sunla cekim yok aramizda. bunun ise...hm bir dakika neydi onun sorunu?
hesabın var mı? giriş yap