• urlanın özbek köyünde, liman karşısında bulunan balık restoranı. mezeler lezzetli, servis hızlı, bol balık ve sakin bir liman.
    (bkz: daha iyisi şamda kayısı)
  • sahibi emekli olmasına rağmen aynı kalite ve lezzette muhteşem mezeler ve balıklar sunar. hayatımda ilk kez yediğim mezeler oldu akın'da. ayrıca hayatımda ilk kez adını duyduğum otları da orda yedim. balık da bu kadar mı lezzetli olur dedirtir. istanbul böyle karlıyken haftasonu izmir'e kaçılır, özbek'e gidip güneşli ama soğuk pazar öğleden sonrasında akın'da balık yenir; hayat güzel be abi :)
  • akın amca'nın çok fantastik iki oğlu vardı. küçükken anca buranın marketine kadar gitmemize izin verirlerdi. birisi çok feci uğraşırdı bizle, ki az daha büyüyünce didişme karşılıklı olmuştur. diğeri de sempatikti, daha bir babacandı.

    arkadaşlarımla ilk kez çıkıp bira içtiğim, balık yediğim, rakı-balık yaptığım, kalamarına taptığım, ilk sevgilime magnum ısmarladığım vs vs restorandır. biraz fiyatları tuzludur ama akkum mevkii'nde bir dönem er kişinin büyüdüğünün imzasıdır burada yemek yemek.

    çok uzaklarda çok özlediğim yer.
  • burayıda mı biliyorsunuz mna kodumunun bi gizli saklı yerimiz olmayacak mı ekşisözlükten dedirten mekan...

    şaka la şaka.. giderek süpere yakınsayan hizmet ve lezzet kalitesiyle 2. nesil işletmecilerin elinde yükselen değer. gidin, götürün.
  • sakin ve samimi atmosferi, muhteşem ötesi lezzetleriyle izmir'e yolu düşen herkesin mutlaka üşenmeyip gitmeleri gereken şahane balıkçı...

    burada yenilen ahtapot ızgarayı, kalamarı, eroini, tereyağda karidesi, o çok acaip peynir tatlısını başka yerde yeme şansınız yoktur.

    tek dezavantajı vardır. bir kere burda balık meze yerseniz bi daha güzelbahçe'de ki balıkçılarda tatmin olma şansınız kalmaz ve kendinizi özbek yolunda bulursunuz.
  • boğaz dahil balık restoranları silsilesinin uzak ara en iyi yeri. ikincisi urla iskele şefler restoran.
  • akın abinin, turizm otelcilik ve restorant işletmeciliği (yanılmıyorsam) mezunu iki oğlu mehmet ve himmet'e teslim ettiği enfes balık restorantı. bi de amcaları gür abi var bunların, o da mekancıydı bi zamanlar ama daha salaş takılıyordu, sonradan hepten bıraktı.
  • güncel fiyat listesi verelim de gidecek olan arkadaşlarımız nedir ne değildir bilsinler.. hakkında şöyel güzel böyle güzel diye ekstra bir şeyler yazmaya gerek yok, yazılanlar zaten yazılmış.. 3 şiş midye, 3 kaşarlı sardalya, 3 istiridye, 3 kidonya, 3 kalamar dolma, 1 kuzu kulağı-şevketi bostan yoğurtlu bişey, 1 kabaklı lorlu bişey, 1 kaşarlı antep ezme gibi bişey, 1 patlıcanlı bişey, 1 20'lik yeni rakı ve yarım kilodan biraz daha fazla istavrit.. bunların hepsi 165,-tl.. alkol her zaman her yerde olduğu gibi yine en pahalı.. diğer yiyeceklerin hepsinin fiyatı istanbul'da ya da izmir şehir içinde yiyebileceğimiz diğer yerlere göre çok çok daha iyi..
  • istanbul galata'da balık pazarının yakınında bulunan salaş meyhane . keyifli ve güzel bir mekan ama mezeler vasat . eee balık hemen yanındaki balık pazarından günlük ve taze alındığı için güzel ama fiyatlar salaş bir mekana göre pahalı bence . rakı kadehleri eski meyhane tarzında ,sıradışı ...
  • istanbuldayken ne cok giderdim..gozumde tuttu su an..
hesabın var mı? giriş yap