• kesinlikle yapılması gerken karşılaştırmadır.

    her iki firma da robot üretmektedir. biri yüzde yüz yerlidir, anadolu'nun bağrından kopmuştur. diğeri ise amerikan meşeilidir.

    yerli olanın robotları peruklu ve kıyafetli olarak çay servisi yapabilmektedir. insanlığa faydalı olmaya çalışmaktadır.

    ''robotumuz insana yakın hareketleri gerçekleştirebiliyor. duyabiliyor, duyduğunu anlayabiliyor. konuşabiliyor, koklayabiliyor. interneti aktif bir şekilde kullanabiliyor. sizi tanıyabiliyor, tanıdıktan sonra unutmuyor. avm'lerde, otogarlarda, havaalanlarında ve mağazalarda görevler üstlenebilir. hastanelerde hasta bakıcı olarak programlanabilir, hastanın yemeğini, suyunu, ilacını verecek şekilde görevlendirilebilir. ev hanımlarına yardımcı olacak şekilde programlanmış ada gh-5, özverili çalışmayla, öz sermaye yatırımıyla 22 yılın birikimi ile tamamlanmıştır."

    ilgili haber

    yabancı olan ise robotları koşmakta, akrobatik hareketler ile ters taklalar atmakta, kimseye faydası dokunmamaktadır.

    ilgili haber

    (bkz: akınsoft)

    (bkz: boston dynamics)
  • evde buna da hallenir türk erkeği, büyük olay çıkar (bkz: swh)
  • kıyasta teknolojiyi geçtim, ülkelerin estetik anlayışı açısından boston dynamics, konyalıyı yerin dibine sokuyor ve üstüne toprak atıyor. ben de türkiye pazarıyım ve konyalının alıcısı değilim. gider amazon'dan boston dynamics ürünlerini alırım, gümrükten geçerse kullanırım.
  • "vs" kısaltması kısaltma olalı böyle zulüm görmedi.
  • karşılaştırmasının yapılması bile ayıptır.

    bu ülkede liyakat diye bir şey olmadığı için birileri çıkıp akınsoft gibi bir firmayı ölesiye savunabiliyor. aynı kitle hacettepe evt s1 yerine devletin 40 milyon euro ödeyerek satın aldığı saab/chevrolet platformunu destekledi. sonuç hüsran, hazineden 40 milyon euro uçtu. (acaba nerelere kondu?)

    yani gün gelir, türkiyeden bir ekip çıkar, boston dynamicse kafa tutmaya kalkar ama bu tüm dünyanın kıskandığı tayfa tarafından, yandaş olmadıkları için bir armut kadar destek görmezler.
  • 1 0 dan büyüktür olarak baktığım versus. evet ikisi arasında içlerinde geçen robot kelimesi dışında bir alaka yok ancak ortada bir şekilde bir şeyler yapan adamlar var.ben adamlara bu gözle bakıyorum.çok biliyorsan sen yap da görelim derler bu tip durumlarda.
  • akınsoft'un bu jeneriklik golüyle maç yeniden başladı.
  • yerli malı, yurdum malı demeyeceğim, objektif olarak bakıyorum ve boston dynamics diyorum.
hesabın var mı? giriş yap