• okulda oğluna dayatılan namaz eğitimine itiraz eden doktor işten atıldı!
    yalova'da özel bir sağlık kuruluşunda çalışan dr. abuzer meral, ortaokula giden oğluna zorunlu din dersi kapsamında uygulamalı namaz eğitimi dayatmasına itiraz etti. okul yöneticileri dr. meral'i, tetikçi ve yandaş "gazete" akit'e şikayet etti. akit tarafından "bu nasıl doktor" başlıklı bir haberle hedef gösterilen doktoru, çalıştığı özel sağlık kuruluşu işten çıkardı.

    yalova'da özel bir sağlık kuruluşunda çalışan dr. abuzer meral, ortaokula devam eden oğluna, zorunlu din dersi kapsamında sınıfta uygulamalı namaz eğitimi dayatmasına itiraz etti. okuldan bazı öğretmenler, bir süre sonra dr. abuzer meral'i zorunlu din dersine karşı çıkması ve bu konuda sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulunması nedeniyle yandaş, gerici ve tetikçi "gazete" akit'e ihbar etti.

    tetikçi akit hedef gösterdi!

    akit adlı "gazete" geçtiğimiz gün "bu nasıl doktor" başlığıyla dr. abuzer meral'i hedef gösteren bir "haber" yayınladı. aynı gün içinde, çalıştığı özel sağlık kuruluşu dr. abuzer meral'in işine son verdi.

    dr. abuzer meral: siyasal islam ile derdim var

    konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabında bir açıklama yapan dr. abuzer meral şunları söyledi:

    tetikçi yeni akit beni hedef göstermiş. nedeni ortaokulda oğlumun din dersinde uygulamalı namaz kıldırılmasına ve çocukların beyinlerinin yıkanmasına karşı çıkmam. okuldan tehdit edildim. yazımı kaldırmam istendi aksi takdirde kötü şeyler olacağını söylediler. tehditlerine pabuç bırakmadım. ve tetikçi akit'te ısmarlama linç yazısı yazdırdılar. çalıştığım hastaneye ankaradan işten atılmam için tehdit gelmiş. sosyal hesaplarıma şu ana kadar yüzlerce hakaret ve tehdit mesajları yağıyor. yazdığım hiç bir şeyde suç unsuru yok. kamuoyunda paylaşılan yazılan şeyler. siyasi yorumlar. temiz inançlı müslümanlar ile hiç bir sorunum yok, olmadı, olmaz da. 18 yıldır yalovada'yım, herkes beni tanır. inançlara saygılı, özgürlükçü, çoğulcu, laik demokratik bir hukuk devleti mücadelesi veren biri olarak sadece siyasal islam ile derdim var. bu saatten sonra bana, aileme gelebilecek herhangi bir şiddet, hak mağduriyetinin sorumlusu okul yönetimi, din bilgisi öğretmeni ve kocası ile birlikte tetikçi yeni akit ve sosyal medyada hedef gösteren herkestir."

    ve işten atıldı!

    dr. abuzer meral, bu açıklamasından kısa bir süre sonra çalıştığı özel sağlık kuruluşunun yönetimi tarafından işten çıkarıldı. işten atıldığı nı yine facebook hesabından duyuran dr. abuzer meral, şunları söyledi:

    bu akşam itibari ile çalıştığım hastane işime son verdi. kesinlikle onları suçlamıyorum. yukarıdan aranmışlar. sonuçta bir ticarethane. yüzlerce insan ekmek yiyor. korku imparatorluğu herkesi teslim almış durumda. ekmeğimle oynayanlar, tehdit edenler hesap verecek. tüm hukuki yollara başvuracağım."

    http://haber.sol.org.tr/…016/12/05/tetikci_akit.jpg

    taze bir islamofaşizm vakası.

    öyle değil mi lan angut liberal?
  • (bkz: vay amk)
  • islam sevgi ve hoşgörü dinidir. islamda zorlama yoktur. yersen.
  • özel hastanelerin bir işletme mantığıyla çalışmasından dolayı ticarethane demiştir. bilinçli olarak dediğini düşünüyorum. yanlış bir ifade değildir. zaten özel hastane bir ticarethane mantığıyla çalışmaktadır, doktorları çalışandır ve hastalar müşteridir. bu şekilde ifade etmemek naifliktir, gereksiz politik doğruculuktur. ve ben politik doğruculuktan çok sıkıldım.
  • bir doktorun bile ticarethane olarak tanımladığı hastaneler,
    basit bir muhaliflik hikayesini lince dönüştüren yandaş medya unsuru akit,
    düşünceleri yüzünden toplumsal linç tehlikesi hisseden bir doktor,
    siyasal islamın faşizmi hiç saklamadan gözümüze sokması.
    doğduğum ülke bu değil beyler.

    madem artık savaşlar ekonomi üzerinden yapılıyor; kurtuluşa bir katkısı olacaksa, bir kaç yıl aç kalmaya dahi razıyım (bkz: svihs).
  • bu hastaneyi biliyorum. şu an yeni yerine taşınmak üzere, yalova'ya göre büyük bir hastane yaptılar. ama şu an bu hastanede yeterli uzman doktor yok. en son 1 tane çocuk doktoru vardı. 2 seneden beri cildiye uzmanı doktor da yok. bu hızla giderse doktorsuz hastane açılışı yapacaklar.
  • söz konusu kişi hakkında "bu nasıl doktor!" diye haber yapılıyor ve içerikte rakı resmi, ak parti hakkında bir tweet, dinciler hakkında bir gönderi yer alıyor. bunların doktor olmaya engel olduğu paralel evrenlerde haklı bir haberdir. "...doktor abuzer meral'in islam düşmanı bir küfürbaz olduğu ortaya çıktı." eee? doktor olmadığı ortaya çıkmamış. ayrıca akit, "dinci" kelimesiyle yapılmış bir yorumu islama karşıtlığı olarak görme saçmalığını göstermiş, bir de üzerlerine alınıp gücenmişler.

    adamı hem görüşünden dolayı hain olarak göster hem de laflarını çarpıtıp hedef göster. ulan bu kadar şerefsiz olunmaz be. bari biraz daha arasaydınız belki gerçekten hakaret içeren bir gönderisini bulurdunuz lan, heriflerde azim de yok yattıkları yerden karalarken bile uğraşma gereği duymamışlar.
  • ülkemizde artan ''afganistan tarzı dini düşünce'' sistemi ile ülke öyle bir hale geldi ki, artık sokakta sakız çiğnesen o gün oruç tutan biri tarafından linç edilebilirsin.
    mini etek giydin diye tekmelenebilirsin.
    tek başına gece dışarıdasın diye tecavüze uğrayabilirsin.
    çocuğuna zorla namaz kıldırmaya çalışan din kültürü hocasına ağzının payını verdin diye linç edilebilirmişsin...
    biz bunu da gördük.

    şu ülkenin islamiyet konusunda geldiği nokta artık geri dönüşü olmayan boyutlara ulaşmaya başladı.
    arkadaşım türk okullarında illa dini islam olan öğrenciler okumuyor!
    herkes namaz öğrenecek diye bir şey de yok ayrıca!
    neyin kafasını yaşıyor bunlar!

    bu kafayla değil avrupa birliği, ortadoğu bile almayacak.
    çünkü biz onları da geçmeye başladık.
  • kitaplarda okuduğumuz distopyanın artık yaşandığının bir başka kanıtı.
  • çevirisi şöyle: bak kardeşim, senin çocuğun var ya... "ben onu dilediğim şekilde yetiştiririm, çünkü o benim çocuğum." diyorsun ya. yok, o öyle değil. çocuğunun sahibi devlet. devlet onu namazla niyazla öyle bir eğitecek ki yarın gelip annesinden hesap soracak 'başın niye açık?' diye. içki içen babasına atarlanacak 'cehennemde yanacaksın" diye.
    bu kadar da değil, oğlunun askerde yok yere ölmesine, kızının 12'sinde evlendirilmesine de devlet karar verecek.
    ha... bu nereye kadar gider?
    şimdilik bilmiyorum.
    küçük bir soruyla kapatıyorum. 4+4+4'ler filan çıkarken neredeydin?
hesabın var mı? giriş yap