• bunu diyenler şunu da demişti.

    (bkz: 28 şubat bin yıl sürecek)

    edit : 28 şubat bin yıl sürecek diyenler başlıktaki sıçmığı söyleyenlerden daha az sığırdı. en azından o zaman gücü elinde bulunduruyordu dolayısıyla güvendiği birşey vardı. şu çıkarımı yapamayan ergenler de yazar oldu ya. ne diyeyim.
  • "...dünya yahudiliğinin küçük bir ajanı olan kemal derviş..." laf salatasindan sonrasini okumadigim roportaj. demokrat oldugunu iddia edenlerin dahi anti-semitist son derece uzucu.
  • şu anki chp'nin kemalistliği atatürk'e değil kılıçtaroğluna olduğundan geçersiz olan önerme
  • kendisini kemalist olarak tanımlayan kesimin, toplumun %3'ü kadarı olduğunu söylüyor anketler. chp seçmeninin bile çok büyük çoğunluğu atatürk'ü çok sever ancak kendisini salt kemalist olarak tanımlamaz. bana göre büyük devrimleri başarmış, büyük atılımlar yapmış türkiye'yi ortadoğu batağından sıyırıp örnek ülke haline getirmiş bir ideolojidir. çağın gereklerine uydurup güçlü yanlarını korumak gerekirken silinme yoluna gidilip yasaklı bir ideoloji muamelesi gördü. yerine ne getirdik ılımlı islam ya da muhafazakar demokrasi diye birşey. işin sonunda boğazımıza kadar ortadoğu batağına battık, demokrasimiz dünya çapında en berbat seviyelerde, kendisini islamcı olarak tanımlayanlar da en kralından deist. dinin çoğu kuralını bilmeyip ya da uygulamayıp muhafazakarız diye dolaşıyorlar ortalarda.

    akp'nin yenilmiş olduğu fikri yalnızca bir temenni. cehalet ve akp'yi besleyen ideoloji gün geçtikçe daha da güçleniyor ülkede. yerine koyulmaya çalışılan ideoloji de "çıkar ortaklığına dayalı ümmetçilik" ten öte birşey değil. bu çağda bu ideoloji ile atılım yapılacağını, dünya devletleriyle rekabet edebileceğimizi sanan varsa renkli rüyalar dilerim. nasılsa topluca dibe vurup rüyadan uyandığında da kabahati "dış mihraklarda, iç hainlerde" arayacak bu hayalperest arkadaşlar, biz ne bk yedik demeyecekler.
  • akp bitmiştir kemalizm kazanmıştır ve türkiye'nin basina şeriat gelip oturmuştur
    şeklinde tamamlanmasi gereken yalçin küçük söylemi.
    hoca yapma yahu. bu ülkede artik bir şeriatçi, diger şeriatçiya karşi askeri darbe yapiyor!
  • yalçın küçük hocanın dediğini anlamayanlar var. "kemalizm kazanmıştır" demek "kemalizm iktidarı kazanmıştır" değildir. "kemalizim tezlerinde haklı çıkmıştır" demektir. biriniz de başlığı değil yazıyı okuyun kardeşim:

    --- spoiler ---
    "akepe bitmiştir, yerine kim gelir, onu bilemeyiz ama şunu söyleyebiliriz, deniz baykal ile kemal kılıçdaroğlu orada kaldığı müddetçe akepe değişmez. tekrar ediyorum, onlar orada kaldığı müddetçe akepe değişmez."
    --- spoiler ---

    _________________________________________________________________________________________
    hayır! egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! egemenliğin kullanılması, hiçbir surette hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa bırakılamaz." (anayasa madde 6)*
  • kendimi bildim bileli kemalist demedim kendime. kemalizm diye de duymadım büyürken.
    (bkz: atatürkçü)
  • kimse akepe ile kemalizmin savaşında kemalizmin kazanacağından şüphe etmemelidir. üç gün sürer, beş gün sürer, on yıl sürer ama kazanırız, artık akepe’nin kazanma şansı yoktur, türkiye batmıştır." bu ifade aklıma son süreçte yaşanan olaylarda göz altına alınan hakimin ajandasından çıkan cemaat akp savaşı 5 10 yıl sürecek ama kazanan cemaat olacak ibaresini getirdi haberle ilgili linki şu an bulamadım lakin bu ibare geçiyordu bu kadar benzerlik olması gerçekten çok ilginç.
  • siyasal islam kaybetti. mustafa kemal şarkılarının her yerde çalmasından bunu anlıyoruz.
  • kendince evet propagandasi yapmaya calisan kripto akp'li sozu.
hesabın var mı? giriş yap