• (bkz: cumhurbaşkanlığı'nın 15 temmuz afişi) ile artık ikna olduğum durumdur.

    yediler, içtiler, paylaşamadılar, takıştılar ve ağa babaları tarafından win-win olarak kullanıldılar.

    zaten aklı selim düşünebilen bir insan için geriye dönük son 5 yılda ülkenin geldiği durum yaşananlar ortada.
    internet arşivleri boy boy.
    burada sıralamaya kalksak 3 dünde girdiyi zor bitiririz.

    fakat son afiş skandalı artık bu işin saman altından yürütüldüğüne ikna etmiştir.
    sen kalk afiş bastır fakat bu afişte zaten psikolojik harp altındaki tsk'yı iyice derbeder et, moral motivasyon bırakma. bu afişlere de en ufak bir fetö ibaresi koyma.

    ortadoğu gibi bir bok çukurunda ordun olmazsa ne olacağını çok acı tecrübe edeceğiz bu belli oldu.

    başbuğun şu sözünü buraya bırakıyorum, allah sonumuzu hayır etsin.

    "askere düşmanlık düşmana askerliktir"
  • sonuca bakıldığında her ikisi de aynı ideolojiye sahip olduğu için kısmen doğru iddia. paylaşılamayan şeyin ne olduğunu enine boyuna inceleyip ardından sadeleştirdiğinizde sadece iki büyük ego görüyoruz.
  • (bkz: bitti demediniz mi lan)

    valla ortada 15 temmuz ve ölen 248 kişi varken, ağır bir ithamdır. halkın sabrı taşarsa fena olur...
  • dedi 1 sene geriden gelen sığırın teki
  • hayatında akp ve fetö ile yolu bir kez dahi kesişmemiş hatta fetö nedeniyle ailesinin milyonlarca eurosuna el konulmuş birisi olarak ifade etmeliyim ki embesilce bir tespittir. hatta daha da açık konuşayım, komplo teorisi dahi olamayacak beyinsizlikte bir tespittir. hatta daha da ileri gideyim, bunu düşünen kişi çok net orospu çocuğudur, akp karşıtlığından beyni çalışmaz hale gelmiştir. neyse amk gerizekalıları, size ne laf anlatayım ki? hayatı ev ve cafe arasında geçen zavallı insanlarsınız. afrika ülkelerinden, asya ülkelerine kadar fetöcü orospu çocuklarının nasıl kahrolduğunu, süründüğünü en iyi görenlerden biriyim. akp de yıkılıp gidecek eninde sonunda ama şu an fetö'ye ne kadar zarar verirse kardır. arz ederim.
  • abd - feto - akp oyunu yıllar önce planladı.kavga etmiş gibi gösterilmeleri tayyip erdoğanın etrafında blok oluşturmak ve onun doğruları eğip bükme yeteneğini kullanmak.bop tıkır tıkır işliyor.erdoğanın da başkanlık sistemini istemesi diğerlerinin de isteyecekleri bir şeydi.sonuca bakınız kavga etmelerine değil.nutuğu okursanız atatürk halkın içinde meydanlarda dolaşan casusların ,emperyalistlerin kendi dediklerini yerine getiren göstermelik bir padişah,tek adam vs. rejimini halka övdüklerinden bahsediyor.bugün de olan şey pek farklı değil.ona dine dayalı devlet sözü verdiler,karşılığında cumhuriyeti yıkıp,intikam alacaklar.
  • adam 15 temmuz gecesi sosyal deney yaptı...olası olumsuz bir durumda orduya karşı halki nasil sokaklara sürerim diye...

    7 haziran 2015 seçimlerini %40 la kapatınca ve kanun yapma yetkisini kaybedince iptal edip 1 kasım 2015 seçimlerini alabilmek için her yolu denediler...araya sözde darbe bilr sokup ohal çıkrattılar...

    karşılarına çıkan herkesi fetocu diye suçladılar bu ohal ortamında khk' ları kullanarak...

    en can alıcı noktası feto'nun siyasi hiç bir ayağı hala yargılanmadı... bu bile geçerli sebeptir...
  • bırak fetö’nün siyasi ayağını emre belözoğlu’nu ve nagehan alçı’yı dahi almamış bir hükümet var. belki ortaklık bitmiştir ama zamanının en büyük fetöcülerinin dışarıda hala dünya para kazanarak rahat bir yaşam sürmesi halk tarafından 15 temmuz gecesi bizim evlatlarımız boşuna mı öldü fikri oluşturuyor.
hesabın var mı? giriş yap