• milletin aklıyla kendince dalga geçmektir. uzak değil. seçimlerde cevabı alacaklar.
  • simitte daha fazla akıl var yemin ederim. hiç olmazsa bekleyince bayatlıyor.

    en kısa zamanda çoluğu çocuğuyla bu hesaba göre yaşamaya muhtaç kalmasını temenni ediyorum.
  • kendi kitlesini zerre kadar rahatsız etmeyecek, seçimlerdeki oy oranını %1 bile etkilemeyecek davranışlar bütününden bir parçadır. akp-mhp ortaklığı yarın genel seçim olsa yine en az %50 oy alacaktır. akp seçmeninin hala ekonomik saiklerle oy verdiğini yada demokratik tutum alabileceğini düşünenler dünyanın en umutlu insanlarıdır. fakat bu umut fena halde ütopya kokmaktadır.
    ekleme: üşenmedim neredeyse tüm entryleri okudum. hala akp seçmeni ve feraset kelimelerini bir arada kullananlar var. içimizde hala akp seçmeninin bu süreçten rahatsız olduğunu veya bunu sandığa yansıtacağını düşünenler var. yapmayın, etmeyin.
  • 1 çay 1 simit'in fiyatı istanbul için minimum 3,25 tl'dir.

    sırça köşklerinde ejder meyveli smoothie içerek lale devrini andıran hayat yaşayan zihniyet sahiplerinin halktan ne kadar kopuk olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.

    bir kez daha hatırlatalım an itibarı ile işsiz olan 4 milyon 668 bin kişinin simit alacak parası dahi yok.

    dipnot: çocuğuma pantolon alamıyorsam niye yaşıyorum diyerek hayatına son veren ismail devrim'in çocuklarına yapsınlar bu hesabı.
  • sike sürülecek aklı kalmamış bir yaratığın ortaya üfürdüğü başka bir saçmalıktır. kendisini tebrik ediyor, hayatının geri kalınında belasını bulmasını temenni ediyorum.
  • vekilimiz biraz parayı çarçur etmiş, günde iki simitten hesaplasa daha verimli bir sonuç çıkarabilirdi.

    tanım: yediği tavuktan kalanı ferdi tayfur'un önüne atan ve kahkahalarla karışık "hadi ye" diyen erol taş'ı hatırlatan hesaptır.
  • (bkz: martı tadında yaşamak)

    bir çay bir simit 2 lira dediğinde sağındaki iki kişi başkası adına utanmak hadisesini bilinçdışı olarak yaşamış, gerek gözlüğünü düzeltmiş gerekse de kafasını kaşımıştır. milletin vekili olup halktan bu kadar uzak nasıl kalabiliyorlar inanılır gibi değil.
  • milletimiz ak partiye daha fazla oy vererek gereken dersi verir. bu tip söylemler daha fazla oy olarak döner.

    severler böyle konuşmaları.

    (bkz: gaziantep)
  • akp bolu kadin kollari baskanina sorun, calismadigi halde maas almis.. kac tane simiti evine goturup ailesinin bogazindan gecirmis.. haram olsun.. sorsan helali harami saatlerce aciklar..
  • adam bırak simit hesabı yapmayı, hani soruyor kaç yapar yapıyor deyip cevap bekliyor. orada o simit var ya o simit götünüze girsin dese, oylarını %0,0001 bile etkilemez. ohhh susamlı susamlı iyi geldi diyecek bir kitleleri var bu ülkede. sadece biz izleyip, biz üzülüyoruz. o yüzden siktir edin.
hesabın var mı? giriş yap