• yine başkanı camiiye giden, eşinin kafası kapalı olan, dindarlığını göze sokan başka bir parti seçimleri kazanırdı. türkiyemin oy verme şartı bu. şeklinde cevaplanacak soru. ancak,

    o partinin genel başkanı hırsız olur muydu, yandaşlarına pozitif ayrımcılık yapar mıydı, eylemcileri öldürür müydü, ülkeyi satar mıydı? onu bilemeyiz.
    ama bence milletin cinsel hayatına, kürtajına, çoluğuna çocuğuna, ne yediğine, ne içtiğine, ne zaman içeceğine, hangi siteye gireceğine karışmazdı. bu kadarını ancak recep tayyip erdoğan yapabilir.
  • bok gibi olurdu... halen de bok gibi... yani yasi yetenler bilir tabi bu ulke hic bir zaman gun yuzu gormedi ve muhtemelen de gormeyecek o zaman sebebin yonetenler degil yonetilenlerden yani halktan kaynaklandigini anlayabiliriz zaten. ha bu arada chp liler kendini elit sanip ahaahaha diye okuyup sevinmesinler onlar da en az geri kalanlar kadar bok

    edit: imla
  • darbecilerin kemalist olduğunu zanneden malların cirit attığı soru tümcesi.

    evet güzel kardeşim hatta kenan evren en büyük kemalistti o yüzden erdoğan'ı ayrı, gülen'i ayrı övgüler düzdüler. ellerinden gelse heykelini dikeceklerdi aynı zamanının muthiş "kemalist" firari savcısı gibi.

    edit : konu akp olmasaydı türkiye nasıl olurdu ama işte zirzopun biri ortaya çıkıp saçmalayınca insan dayanamayıp cevap veresi geliyor. türkiye cumhuriyetinin ilk darbe tarihi 1960 bu döneme kadar kemalist bir düşünce peyda olmadığı gibi ülkeyi usa'nın labaratuvar ortamı haline getiren amerikancı hukumeti kim, marşalcı siyasal islamcılar kim? darbe kültürünü ülkeye yerleştiren kim? bunu sorgulamak gerekir.

    akp olmasaydı belki cemaat devlet kademesine bu kadar aleni ve hızlı yerleşemezdi, sorular çalınıp insanların hakkı yenmezdi. kpss sınavı sonrası mülakat adı altında torpil elemesi yapılmayabilirdi. inşaat sektörü bu denli abartılmaz küçük yerleşimlerin kalkındırması sağlanabilirdi. 2002 de sadece 7 şehit verilmiş haldeki yok olmak üzere olan pkk terör örgütü tarihe karışırdı. suriye iç savaşı başlamadan sonlandırılabilirdi. çadırkent nüfusu kadar mülteci kabul edilir ve fazlası ülke içinde dağıtılmazdı. güney doğu sınırındaki mayınlı araziler temizlenmez ve kirletilmemiş topraklar 49 yıllığına israil'e kiralanmazdı. (daha da gider bu)

    şimdi otu boku kemalistlere atacağını sanıp her atatürk rozeti takanı kemalist sanan ve her gördüğü sakallı şıha,şeyhe domalanlar son paragrafa da vaktiyle babasının unuttuğu ve bizi üzdüğü kılıfı taksın.
  • ege ve akdeniz sahillerimizde eskisi gibi yabancı turistler cirit atardı. şimdi her yer suriyeli doldu.birde bu kadar ayrışmış bir toplum olmazdık. cehalet ve hırsızlık bu kadar övgü almaz, gazetecilik diye bir meslek hayatına devam ederdi.
  • akp olmasa bkp olmadı ckp olur, aynı ideoloji farklı ad altında yine iktidarda olurdu.
  • çiçek kokardı
  • okurken huzur veren bir baslık.
  • hiç heveslenmeyin gençler. akp olmasa bkp olurdu yine aynı giderdi. nasipten çıkmışsa bağdattan gelir derler. anladınız siz onu.
  • akp bir sonuçtur. bu "yaralanmasaydık/ölmeseydik ne olurdu?" demek gibi bir şey. yaralanma/ölüm koşulları 70'lerde yaratılmış bir kere, üstteki arkadaşın dediği gibi, "bkp" olurdu.
    yüzsüz orospu çocuğu fetöcüler de hala badelenmiş ağızlarına "kemalist/darbeci" lafını alıyor ya, diyecek bir şey yok. siz darbenin has evladısınız, dua edin darbelere, o sayede varsınız deyip siktir etmekten başka yapacak bir şey yok.
  • şuan nasıl ise yine aynı olurdu
    sadece dolar ve euro bu kadar fazla olmazdı
hesabın var mı? giriş yap