• çok tatlısın ya, gerçekten. oy kullanmalarını engelleyerek akpye iki oy gitmesini engelleyeceksin öyle mi?

    e be benim ıqsu ayakkabı numarasından küçük dostum, boş oylar ne oluyor sen hiç mi okumadın, hiç mi duymadın sosyal medyada falan, kimse son durumumuzdan bahsetmedi mi sana?

    tüm boş oylar paylaştırılması gerekir normalde. ama içinde bulunduğumuz şaibeli oy sayımları sırasında genellikle akp boş oyları kendine saymakta, bölüştürülmesi falan yok yani olması gerektiği gibi. hatta epey ses getiren geçen seçimler de kanıtladı ki, akpnin seçmenlerinin yarısı bunlardan oluşuyor.
    hiç mi bahsi geçmedi arkadaş ortamında falan, ha annem?

    iyi niyetini anlıyorum, ama çözümün hatalı.
    dedeyle babaanneni eve kilitleyeceğine al yakın gözlüklerini sakla, bırak gitsinler yalan yanlış oy bassınlar. en azından oyları geçersiz sayılsın, çöpe gitsin.
    boş oy ve geçersiz oy arasındaki farktan yürü yani. *
  • kimlikleri saklayaydın birader, çok açık etmişin.
  • aklına gelmeyen kaç kişi kaldı ki
  • etik açıdan yanlış bulduğum eylem. akşam chp için iyi haberler gelmesi durumunda demokrasi kazandı diyebilecek kadar utanmazdır bir de bu eylemi gerçekleştiren şahıs.
  • muhtemelen yeri tespit edilip bulunacak yazardır. hele bir de canları yanarsa tüm ihale sana kalır. saat 17:00 olmadan sırtla götür dediğim eylem.
  • akp ye oy verecek babayi hakkini helal etmemekle tehdit edip oy kullandirmamakla birlesince 3 shot combo olur.
  • geçen seçimlerde bu tehditleri ben de yapmıştım. ancak dedemin ömrü bu seçimleri görmeye yetmedi. bu gün yaşasaydı ben yine tehdit ederdim o yine verirdi. babaannem de hep dedem istiyor diye verdi şimdiye kadar. oyunu satın almaya çalıştık, 100 lira verelim dedik 200 lira, yok kabul etmedi. bu seçimlerde ise kendi isteğiyle vermedi. biz o günlerde güldüğümüzle kızdığımızla kaldık.
  • akp hayranı babaneme, atatürk hayranı dedemle yaptığımız olay. dedem ile birlikte markete gidiyoruz bahanesiyle oy kullanmaya gittik, bizde oy kullanmayacağız diyerek.

    (bkz: milli irade)
hesabın var mı? giriş yap