• yarın bana kandırıldık demeyin, ağzınızın ortasına kürekle vururum.
  • gelecekte okumaları için değilde gelecekte söyleyecekleri sözü söyleyim. "devlet bahçeli bizi kandırdı."
  • bırakın ama özet olarak bırakın yoksa okumuyolar
  • geçmişte fetoşun nasıl tehlikeli bir oluşum olduğunu söyledi isek ; şimdi de sizlere akp'nin ülkeyi son sürat uçuruma doğru sürdüğünü söylüyoruz.
    bir gün elinde, ülkene dair umutların kalmazsa sakın bizi suçlama emi güzel kardeşim(!)

    (bkz: cebinde akrep taşıyan sonuçlarına katlanır)
    (bkz: 12 eylül referandumu)
    (bkz: sari okuz hikayesi) : sarı öküzü vermeyecektik
  • sizlere hakkımı helal etmiyorum.
  • uzun bir şey okumayacağınızı biliyorum. gerçi a haberden başınızı kaldırıp bir şey okuyacağınız da şüpheli ama bir umuttu yaşatan insanı. gelecekte değil, lütfen şimdi okuyun. hala düzeltebilecekken, hala çok geç olmamışken.

    ben anaşist değilim. kapitalist, terörist, bölücü, dış mihrak vs hiç değilim. ben her tarafta "hayır"cı olarak etiketlenmiş olanların işiz kaldığı, çember dışında itilmeye çalışıldığı bu çarpık düzende kendine bir yer edinmeye çalışan bir bilim kadınıyım. dolayısıyla şu an baştaki adamın her söylediğine sizler gibi kafa sallamasam da bu yukarıda saydıklarımdan hiçbiri olmayacağım. tek istediğim bilimimi yapıp insanlığa yararımın dokunması, hepsi bu.

    fakat sizler, bu zihniyeti destekleyerek bu güzel coğrafyayı kendinize de bizlere de katlanması daha zor hale getiriyorsunuz. kadınlarımızın, ordularımızın, ekonomimizin, çağdaş medeniyetler sıralamasındaki yerimizin, eğitimimizin tarih boyunca hiç olmadığı kadar ayaklar altına alındığını görmek bu kadar mı zor? referandumda evet diyerek atatürk'ün sizlere verdiği seçme seçilme hakkını çocuklarınızın elinden alanlar olarak tarih kitaplarınaa yazılacaksınız. din elden gidiyor diye kubilay'ın başını kesenler gibi öldükten
    sonra bile beddualarla hatırlanacaksınız. değer mi?
  • ölüm diye bir şey var.
  • akpliler de gelip ekşi sözlük okuyordu. gelecekte de gelir "aaa evet ekşiciler bize not bırakmış hadi okuyalım da nasıl saçmaladık onu görelim" diyecekler. adamlar sebze kuyruğunda erdoğan güzellemesi yapan tipler. haklı olmanız hiçbir şey değiştirmeyecek.
  • sonunda ülkeyi batırdınız.
  • 20 yılımızı veya zaman göstericek fazlasını ülkemiz ve gençler adına rezil ettiniz. potansiyel olarak dünyanın en gelişmiş medeniyeti olabilecek coğrafya ve temelde olan bir milleti din zırvalarınız ve hak yemeleriniz ile ayrıştırıp vatanından soğuttunuz.ayrıca sizin gibi düşünmeyen herkesi terörist ülkeyi kuran gazi mustafa kemal atatürk'ü ve düşüncelerini savunanlara vatan haini dediniz. şimdi bu yazıyı okuyabiliyorsanız hakkımı dininize göre sizlere helal etmiyorum.
hesabın var mı? giriş yap