• toplanın size %100 etkili olan yöntemimi açıklıyorum. yıllarca akp'lilerle tartıştım ancak anladım ki laf anlatmanın, anlatsan da karşıdakinin anlamasının imkanı yok ben de taktik değiştirdim. buyrun;

    dün taksiye bindim. taksinin arkasındaki osmanlı tuğrasından ve radyodaki açık ahaber radyo kanalından anında çakozladım ki şoför gerçek bir uzun adam sevdalısı. dikiz aynasından şöyle bir tipime baktı takım elbiseli sarışın bi adam. hemen kafasında çaktı cehape zihniyetini tabi. neyse yolculuk başladı. tabi ki de muhabbet hemen seçimlere geldi. hah dedim şimdi sıçtık. ama bu sefer ben atik davrandım ve "allahıma bin şükür tekrar tek başımıza iktidar olduk !" dedim. şoför şaşkınlığından el frenini çekecekti nerdeyse.

    "abi sen de mi ak partiye verdin ya" dedi. "heralde başka kime verecektik. hamdolsun bu sefer istediğimiz aldık" dedim.
    "hay yaşa abim be !" dedi. "bu millet teröristlere, israil, ermeni döllerine kalmadı" dedi.
    "vallahi ben 2002'den beri ak partiye veriyorum oyumu. çok şükür ayda 100-150bin lira kazanıyorum sayelerinde allah reyisten razı olsun" dedim. herif bi dumur oldu. "3 tane arabam 4 tane evim var çocuklarım da yurtdışında okuyor keyfimiz yerinde çok şükür" dedim.
    "abim sen ne iş yapıyorsun ayıptır sorması" dedi. "ayakkabı imalat fabrikam var benim antepte" dedim.
    "eskiden sigortalı işçi maliyeti yüzünden ayda 50bin zor kazanıyordum şimdi türk işçileri çıkarttım hepsini suriyeli aldım fabrikaya ne sigorta ne bişey ayda 300 liraya çalışıyor adam biz de kazancımıza bakıyoruz elhamdülillah" diye devam ettim. adamın surat düştü. "ak parti başımızda olduğu sürece kazancımız hep bol oluyo allah razı olsun onlardan" diye sıralıyorum.
    "sen ne kadar kazanıyorsun var mı ev/araba çocuk fln" diye sordum. "abi biz kiradayız, 2 çocuk var. allah bağışlasın" dedi. "yollasana ya çocukları yurtdışına güzelce okusunlar ingilizce öğrensinler" dedim. "abi biz devlet okulunda zor okutuyoruz ne yurtdışısı" dedi.
    "öyle deme her türlü imkanınız var şükür etmesini bilmek lazım" diye devam ettim. herifte yine ses yok.
    "keşke 400 milletvekili alsaydı ak parti, hanımın doğum günü geliyor bmw istiyor ama benim de fabrikayı büyütmem lazım...daha çok para lazım yani ehehehe" şeklinde sallıyorum. çıt yok. "bizim çocuklar alıştı her 6 ayda bir yeni telefon istiyorlar 3bin 3bin az para değil...ama yolluyoruz bi şekilde" aklıma ne geldiyse sıkıyorum. bi ara kendim bile inandım amk.

    neyse ineceğim yere geldim. arabadan inerken adamın bana bir bakışı vardı ki ... bir daha ak partiye oy atacağını sanmam.

    debe editi yapmayı sevmem ama 2015 debe 1.si editi yapayım bari :) ;
    önce (bkz: hakan bebeğe yardım edelim)
  • siyasette partilerinden bahsederken "ak parti" diye hitap edin, tam güvenlerini kazanmışken yapıştırın "akape" yi. koşarak uzaklaşacaklardır.
  • gerçekleri senin uydurmanda bulan taksici abimiz umarım uyanmıştır
  • taktiği kaptım yola devam
  • oha süper yöntem lan dediğim yöntem
  • (bkz: yaran entry'ler)
    müthiş yöntemmiş kardeş yeri geldiğinde biz de deneyelim.

    şuku + rep
  • şimdiye kadar düşünemediğim için kahrolduğum yöntem.
  • (bkz: tabi lan manyak mısın) herşey ismet inönü yüzünden oldu dedikten sonra hadieyvallah diyerek yürümektir. fazla zorlamayın kendinizi.
  • baya başarılı bir yöntemmiş :)
  • kötü ötesi yöntem. evet taksici ben nerede yanlış yapıyorum diye içinden geçirir, ancak çözüm olarak muhtemelen turist avına çıkar, oy verdiği partiyi değiştirmez. bir başka canavar yaratır bu yöntem.
hesabın var mı? giriş yap