• eğer imajını biraz olsun düzeltmek istiyorsa 2018'de yapması gereken olay.

    dört belediye başkanının istifasını istemesiyle başlayan süreç reza zarrab davasındaki itiraflarla akamete uğradı ve toparlanması beklenen imaj rüşvet iddialarıyla gitgide daha da kötü bir duruma gidiyor.

    özellikle dindarlara rüşveti açıklamasının artık imkanı yok.

    bu yüzden bir an önce zafer çağlayan başta olmak üzere rüşvet alan bakanları yargılattırması gerekiyor ki bozulan imajı biraz olsun düzelsin.
  • (bkz: balık baştan kokar)
    kimse kendini kandirmasin.
  • öyle bir durumda herkes birbirini ispiyonlar. benim başım yandı sizinde başınız yansın diye köküne kibrit suyu dökerler.

    sonuç: müthiş bir kaosa evrilir. recep tayyip erdoğan bunu göze alamaz.

    daha iş erdoğan ailesine sıçramadı.
  • olmayacak olaydır.

    rüşvet olayını sen biliyorsun, ben biliyorum. a haber, star, sabah gazetesi bu olayı haber yapmayacak ya da iftira diye millete servis edecek. zaten buna kanmaya hazır bir 'cemaat' de mevcut.
    15 yıllık akp iktidarından çıkarımım: hiçbir şey yokmuş gibi devam et. evet, yarın tam olarak böyle olacak. bu olay da amerigan komplosu, kılışdar da amerganın oyuncağı, akp'liler de altın tuvalete s*çan 'müslüman'lar.
  • geçmiş olsun.

    şu an dünyanın öbür ucunda 34 yaşında ki iran asıllı bir adamın iki dudağı arasından ülkecek kaderimiz dökülüyor. sen bugün bunları burada yargılasan seni kim takar. bunu o vakit yapacaktın ve bugün bütün dünya seni konuşmuyor olacaktı.

    yargılanmasını mecliste oylarken şöyle şeyler oldu.. ne yargılaması..
  • asla olamayacak olaydır. eğer kazaen de olsa bakanların yargılanması durumunda akp çok prestij kaybeder. ama şunu da iyi biliyorum. türkiye cumhuriyetinin yargısı biraz yavaştır ama er yada geç suçlular yargı önünde hesap veriyor.ben yaşanan tecrübelerden bunu çıkarıyorum.
  • cash to yukarı olmasaydı olabilirdi, aslında yine olmazdı çünkü 2013'te hallederdik gerek kalmamış olurdu.. aslında 2013 olayları da olmazdı... keşke hiç olmasaymış ama yapcak bi şey yok, kader.
  • ak'ladılar bir kere. tükürdüğünü yalamak denir bundan sonrasına...

    umarım hala aklarken olduğunuz kadar neşelisinizdir
hesabın var mı? giriş yap