• 7 haziran 2018'de tescillenmiş yalandır. ısrarla her emeklinin 1000 tl alacağına dair söylem üretilirken 7 haziran'da oluşturulan algıyla ilgisi olmadığı kanıtlanmıştır.

    akp daha ne yapsın 1000 tl bayram ikramiyesi veriyor diye sokak röportajı yapan dedeler ve nineler muhtemelen bugün itibariyle maaşlarını çektirdikleri akrabalarını hırsızlıkla suçlayacaktır.

    not:900 tl dul ve yetim aylığı alan bir vatandaşın hesabına 250 tl yatmıştır. 2500 tl üzeri maaş alanlara ise 1000 tl. haberin altında yapılan yorumlardan da durum ortada.

    çalışma ve sosyal güvenlik bakanı'nın 1000 tl vereceğiz dediği haber
  • rahmetli annesinden maaş alan küçük kızıma 250 tl olarak ödenen paradır. yalanlarınızı yiyeyim. sonra millete kıraathane yok millet parkı müjdesi.
    (bkz: yetim maaşı)
  • peder bey tokatladı 1000 liği 24 ünde gidecek sandığa 1000lik fikrini ortaya atan partiye bir oy atacak yalovalı cb adayına da 1 oy basacak. bin alamayanlar ağlasın otursunlar düşünsünler..
  • ohoo siz mitingde filan söylenenlere inanıyor musunuz yani?
  • akepe yine milleti kekleyerek bizleri şaşırtmamıştır. adamlar sözde muhafazakar ama bunların dini imanı yalandır gençler. bunlar yalandan ve terörden beslenen bir partidir. dinle ilgisi olmayan din tüccarı bir partidir.
  • valla tarihçeme bakabilirsiniz akp'li falan değiliz çok şükür de burada akp yerden göğe kadar haklı. kendi emekli maaşını alanlara 1000 tl ödenmiştir. e müsaade edin de vefat durumlarında yüzde 75 yüzde 50 alan akrabalara da o oranda ödeme yapılsın. açıkça bunu 1000 tl ikramiye verdik diye reklam etmekte bir kusur yok.
  • olsun ehonomi çoohh iyi çohh. allak baba rte’yi başımızdan eksik etmesin oylar ah parti ah partiye.
  • level atladiklarini gosteren olay.

    "kandirildik"tan, "kandirdik"a...
  • ne diyolardi? kayitsiz sartsiz herkeze dul ve yetim ayligi alanlarada hesaplarina 1000 tl yatacak deniyordu .

    simdi ne deniyor? yok yuzde 50 yok yuzde 75 yok kac kardes aliyorsa okadar bolunuyor yok şu yok bu!

    akp nin ipiyle kuyuya inilmiyecegini 10 yil anlatsak bu yaptiklari "herkeze 1000 tl sorgusuz sualsiz ikramiye" kazigi kadar etkili olmazdi!
  • hesaplama yapan arkadaşlar çok mantıklı açıklamış. lakin itiraz edilen şey başbakanın çıkıp şartsız şurtsuz herkese 1000 lira demesiydi. sen çıkıp seçim öncesi böylesine büyük popülist bi açıklama yap sonra da vaadinin yarısını öde. annem 600 kızkardeşim 300 tl almış toplamı bile 1000 lira etmiyor. ya düzgün açıklama yap. maaşınıza göre ikramiye de ya da insanlara umut tacirliği yapma. diyeceğim de şehit annesine şenlik havasında ev hediye eden bi partiden insanlarla empati kurmasını bekleyemeyiz.
hesabın var mı? giriş yap