• tsk üzerlerine gitmedi, türban konusunda dişe dokunur bir şey bulamadılar, ergenekon diye diye kim var kim yok içeri tıktılar ellerinde hiç mağduriyet konusu kalmayınca iyiden iyiye ne yapacaklarını şaşırdılar.

    bir allah'ın avukatı oluyorlar, bir seks kaseti pazarlamacısı oluyorlar, bir istanbul'u ortasından yarıcaz diyorlar, bir iki şehir kuracam la ben diye çıkıyorlar ortaya. resmen geçen rüyamda kanalistanbul inşaatında köle olarak çalışıyordum, dengemi bozdular.

    yok mu allah rızası için şöyle bunlara bir mağduriyet kozu verecek? la hiç olmadı tsk bir açıklama yapsın amına koyim, kafamı siktiler yemin ediyorum.
  • normal durum.
    her melaneti ergenekona bağlama, burdan bir korelasyon kurabilme kapasitesi azaldı.
    şimdi oy artırmak ya da rakipleri dışlamak için en ilkel ve iğrenç metotları izlemeye başladılar.
    ilk olarak din, allah, kitap kutsallarına her cümlede hatta her kelimede vurgu yapmak.
    insanların dini durumu vicdanlarına bağlı olup kimsenin başka birisinin dindarlığını eleştirme ya da ölçme ve değerlendirme hakkı yok iken.
    ultra müslüman akp'liler, insanları:
    o mu? o dinden ne anlar daha abdest almayı bilmiyor...
    ya da bak densiz'e allah'ın adını nerde kullandı.
    veya zımni şekilde bazı insanların mezhebini aşağılayıcı şekilde vurgulayarak onların itibarını düşürme gayreti (en iyi melih gökçek bilir bunları herhalde ondan etkilendiler)
    ikinci olarak malum kaset vakası:
    insanların telefonlarını dinleyip, ordan ulaştığı bilgilerle, tezgahlar kurup kadınlar ayarlanıp, kamera sistemleriyle an be an izlenerek, oluşturulan profesyonel kliplerin piyasaya sürülmesi.
    insanların acziyetinin oya dönüştürülme teşebbüsü...
    islamiyet insanların kötü özelliklerinin ayıplarının örtülmesini vaaz ederken akp'li yetkililer her ortamda bu olay üzerinde duruyorlar.
    bir siyaset bu kadar iğrenç yapılabilir. ama bu ülkede prim yapmaları çok zor değil. yapacak ta bir şey yok. demokrasi de böyle bir şey herhalde..
    son olarak, salak saçma projeler, çılgın proje denilen bitmesi 20 yıldan önce mümkün olmayacak, hatta bence o ilkel animasyonla sunulması haricinde seçimden sonra hiç hatırlanmayacak proje. bitse bile bu projenin gariban adama hiç bir şey getirmeyeceği aşikar. umarım aziz halkım oy veririken bunları aklına getiri bir nebze de olsa..
    zaten artık mağrur oldular ükenin büyük bir ksımı hatta akp'ye oy verenlerin büyük bir kısmı bile mağdurken...
    (bkz: mağrurlanma padişahım senden büyük allah var)
  • mavi marmara'nın filistin'e yapacağı yeni sefer tamamlanana kadar dikkatli yaklaşılması gereken durum.

    adamlar mağduriyet jeneratörü lan.
  • madem mağdur olamadık, mağdur edelim diye allah ne verdiyse muhaliflere hücum ettiler. eğer seçim 12 haziran değil de 12 ağustos'a ertelenirse, tahminen silivri'de bir toplama kampı kurulur. muhaliflerin koluna partisinin sembolü kazınır. polisler gelip ev ev insanları toplayıp birbirine zincirleyerek, yalın ayak kampa toplar. sonra gaz odalarında haşlar. akp diktası emrindeki polis şiddetinin dozunun grafiğini çizersek alenen logaritmik bir artış söz konusu. dün şişlide akp binasını koruyan polis araçlarına tanık oldum, ne leopar tank, ne alman panzeri bunlar kadar heybetli değildi. polislerin elinde ağır makinalılar, gaz atarlar, bir tek füze atan kamyonlar yoktu. belki de arkadaydı da ben göremedim.
  • son günlerde sık sık karşılaşabildiğimiz akp söylem ve icraatlarıdır.
    artık malumunuz akp'nin yeyip bitirdiği, irtica, başörtüsü, laiklik, ergenekon gibi mefhumların miadı doldu.
    ama akp'nin mutlaka mağduru oynamak için bir şeyler bulması lazım, bülernt arınç'ın bir şekilde ağlaması lazım bir sebep bulup ama bulamıyorlar ve çok zorluyorlar. hatta porno sektörüne bile el attılar biliyorsunuz.
    bu nedenle dünkü hopa olayları ve trabzon olayları akp'li söz sanatçılarına mağduriyet için kullanacağı bir alan oluşturdu.
    dahası daha herhangi bir soruşturma bile açılmadan, saman ve ztar gibi gazetelerde mhp'nin diyarbakır mitingini kana bulayacak ülkücüler gibisinden haberler ve bunların telefon dinlemesi ile elde edilmiş kayıtları yer alıyor, adam bıçakla onlarca kişiyi tarayacakmış biz de malız ya inandık.
    yok başbakanın otobüsü heryerde taşlanıyormuş yok başbakan'ın konuşmasına izin verilmiyormuş...
    mazlum görünümlü zalimler, siz devam edin bu mağdur edebiyatına gittikçe yerin dibine batıyorsunuz...
    yine de aziz halkımızın bu gerçekleri görüp herhangi bir provakasyona gelmemesi gerekmektedir.
    bırakın akp çalsın akp oynasın, şakşakçılar alkışlasın...
  • yaşamının son 15-20 yılı siyaset dışı alanlarda parlak zaferlerle dolu olan tayyip ağa, miting meydanlarında, mağdur olan kendisiymişcesine sızlanmaya devam etmekte.

    (bkz: ah benim kardeşlerim)
hesabın var mı? giriş yap