• afyonkarahisar'da açılacak bir otel ismi. ne demek diye araştırırken otelin web sitesi hizmete girmiş ve isminin hikayesini de potansiyel misafirleriyle paylaşmış:
    "adını önce hitit kralı’nın, şehrin en yüksek tepesine askerlerine sığınak
    yaptırmasıyla “yüksek tepeli şehir” anlamına gelen hapanova’dan alır.
    friglerin gelişiyle hapanova eteklerinde yeni bir köy kurulur, adı akronio olur.
    romalılarla birlikte akronium, akroenos zamanla söylenişte değişikliğe uğrar
    akrones olarak kalır."

    afyon'dan beklenmeyecek bir yaratıcılık olmuş diyebiliriz. şaşırttı.
  • dışarıdan göründüğü kadar profesyonel olmayan otel, açılalı ne kadar oldu da odalarınız bu kadar eskidi? kapıları bile bozuk.

    fiyatları afyondaki diğer 5 yıldızlı otellere nazaran daha pahalı. havuzu küçük, koca otelin küçücük bir havuzu vardı, şaşırdım gerçekten.
  • göcek dönüşü mola verdiğimiz otel. tatil yorgunluğunu atmak için birebir. odalar çok konforlu, resepsiyon çok ilgili. sevdiceğim ile önce ikbal thermal'e gittik. resmen adamlar almak istemedi. booking rezervasyonunu görünce. gayet kötü bakışlar ile karşılaştık. mecbur akronese geldik ama iyi ki gelmişiz dedik. booking üzerinden gelmek falan da sorun olmadi. hata ile tek kişi seçeneği almışız. ona dahi laf etmediler. dönüş yolunuz uzunsa mutlaka uğrayın.
  • geçtiğimiz hafta eşimle 2 gece konakladığımız ve gayet de memnun kaldığımız termal otel. kış aylarında bu gibi termal otellerde 2-3 gecelik dinlenmece yapmayı sevenlere öneririm. hemen yanında bulunan ng afyon'da da geçen sene kalmıştık, tabiki ona diyecek lafım yok, harikaydı. bu sene de ng'ye gitmek üzere yola çıktık ancak 2 gece için 1600tl fiyat çekince başka otel arayışlarına girdik. geçen sene aynı zamanlar da booking üzerinden 900tl ye altın paketli rezervasyon yaptırmıştık. tabi bu sene booking de olmayınca ets'yi aradım. akrones'i önerdiler, hem de yarı fiyatına ve 2 kişi 30'ar dakika masaj dahil.
    geçen sene kurulmuş son derece lüks bir otel. kadın-erkek ortak yüzme havuzu ve termal havuzu var. buhar banyosu, sauna, hamam ise ayrı ayrı. kullanım alanları son derece temiz. yemekleri güzel, yeterli. odaları geniş, ferah. banyo ile yatak odası arasının cam olması güzel olay. kendi içinde küçük ama iş görür bir bowling alanı var.
    otoparkı geniş, hemen yanında aflium outlet merkezi bulunuyor. çıkışta alışverişimizi de yaptık.
    kısacası ng ile karşılaştırdığımda, yarı fiyatına olmasına rağmen her hangi bir eksiğini göremedim, kafa kafaya bence. yeni açıldığı için böyledir muhtemelen ama umarım fiyatları şişirmezler ng gibi.
  • ikinci balayı mekanımız, biraz tuzluydu ama olsun, değdi.
    izmir-ankara hattında gidip gelen tatilcilerin yollarını kısaltabilecek, tatil anlayışını deniz kenarlarıyla sınırlı tutmayanların uğraması gereken bir yer.
  • beş yaş üstü erkek çocuklarını kadınlar için özel olan havuza almayan oteldir. beş yaş nedir ya? daha bebek onlar. yani kadınlar tarafında yüzeyim ama 6 yaşındaki oğlum da yanımda yüzsün derseniz bu otele gelemezsiniz. en azından 7 yaşa falan çıkarmalılar sınırı. 6 yaşındaki çocuğu kadınlar kısmına almayan sapık zihniyet gerçekten korkunç.
  • tatil dönüşü yolu bölmek için bir gece konakladığımız otel, kaydıraklı havuzları görünce ufaklık durmadı girmek istedi çıkınca spaya götürüp duş aldırıp saçlarını kurulamak istedim 4 yaş üstü erkek çocuklar kadın bölümüne giremezmiş shshshhshs, sizin ben 5 yaşındaki çocuktan çekinen zihniyetinize…
hesabın var mı? giriş yap