• çok mu zor arkadaş ikinci turda gidip tayyip karşısında kalana vereceksin. sonrasında da o da gidecek dışarıda kalan adaya cb yardımcılığı verecek. iki aday da sözünde durursa parlamenter sisteme geri dönülecek zaten sonrasında yeniden partili sisteme dönülecek allah aşkınıza önce şu dedeye tamam diyelim. amasız fakatsız diyelim mümkünse
  • ikisinin de iyi insan olduğunu ve memleket için iyi şeyler yapmak istediğini düşünüyorum.
  • bir ay önce realmi barca mı diyorduk bugün liverpool diyoruz.neden mi?türküz olm.
  • öncelikle (bkz: bütün sorunsalımız böyle olsun)

    ben son güne kadar bekleyeceğim, söylemlerine, vaatlerine, cesaretlerine, oy oranlarına bakıp son kararımı vereceğim.

    'sol'dan geleni elbet tercih ederim ama bir tarafta da güçlü bir kadın var. akp+mhp'nin bütün planlarını altüst etmiş bir kadın.

    2. tura hangisi kalırsa kalsın oyum seve seve onundur.

    not: temel dede sen de çok güzel konuşuyorsun, iyi ki varsın ittifakta.
  • ilk turda canın hangisine isterse ona oy ver. hiç önemli değil. ilk turda 2’den fazla adayın avantajı oyların bir adayda yığılmasının engellenmesi.
    2. tura ikisinden birisinin kalacağını düşünüyorum. bu durumda kalan sağlar bizimdir diyerek oyunu kullan.
  • ilk turda akşener ikinci turda antitayyip deyip, çözebileceğim sorunsal.
  • yazın kardeşim yazın. ince daha iyi siyasetçi olsun, hitabı daha yüksek olsun, babadan dededen chp'li olun, en büyük siz olun. kardeşim bende seviyorum ince'yi, tarzını, söylemlerini. ama görünen o ki göz göre göre erdoğan'a kazandıracaksınız bu tavrınızla. siz nasıl dededen chp'li iseniz bu memlekette dededen chp'ye düşman büyük bi kitle var sağda. din düşmanı gören kitle var ve ne yazık ki seçimin belirleyicisi onlar olacak. kaybetmemiz müsebbibi de siz olacaksınız. gidin koşun verin ince'ye.
    edit: imla.
  • an itibariyle içinde bulunduğum sorunsal.

    gönlüm ince'den yana. bir faşiste oy vermek istemiyorum. ama gel gelelim 2. turfa rte'nin kozları cahil halkı kandırmaya yetebilecek kadar çok. ama şu da var ki akşener'e doğudan oy çıkmaz.
  • muharrem ince'nin 80 milyonun cumhurbaşkanı olacağım demesini göz önünde bulundurursak ve meral akşener'in ideolojisinin her kesim tarafından kabul görmeyeceğini farz edersek sorunun cevabının ince'ye çıkacağı soru.
hesabın var mı? giriş yap